|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Povrijedjena i zbunjena!
6.9.2011 18:08:22   
Makeup
E ovako drage moje,

Dugo me dugo muci ovaj problem. U braku smo nekoliko godina i imamo dvoje djece. Po rodjenju prvog djeteta malo sam se udaljila od muza bila zbog brige oko male i nekako nisam imala toliku potrebu za njim. Pogresno jeste, znam ali kriv je i on jer se nije trudio da mi pomogne oko nje. Kad bi zaplakala trcao je u drugu sobu. Ja bila bjesna i tako malo po malo on bi bio sam u svom officu koji imamo u kuci, a ja s bebom. Nakon godinu dana odlucimo i drugo dijete, a to je bio i period kada je dobio unapredjenje na poslu, novi tim radnika i novu odgovornost tako da se on vise skoncentrisao na to a ja na trudnocu i moju curicu. Rodilo se i drugo dijete a odnosi izmedju nas jesu bili malo bolji, ali nista posebno. Ne bih trpila mnogo toga sto se njega ticalo, a on bi nekad se pokusavao pribliziti, nekad bi sizio bez razloga i tako je vrijeme islo. uvijek sam se zalila da mi ne pomaze dovoljno pa ni kad je nova beba dosla. Njemu bi smetalo sto se stalno zalim ili galamim pa ne bi nikako onda. Ja nisam imala vise zivaca da budem dobra i da molim da me malo zamjeni i tako bebi je bilo 3 mjeseca, ja jednu noc sjedim uspavljujem ga a mali nikako da zaspe. Slucajno uzmem njegov telefon jer mi je bilo dosadno i sto nikad prije nisam radila provjerim mu poruke. Nadjem 3 poruke prema broju koji nije sacuvan u memoriji. Glasile su : gdje si? cekam te? lol!
Ja zapamtim broj i ujutro zovem kad je otisao na posao. Nisam mu nista rekla. Javi se sekretarica da je zensko u pitanju cije ime i prezime kaze. Odem na facebook i nadjem je. Radi s njim. Zovem njega i pitam ga ko je doticna. Na sto je on poceo da histerise i kaze mi da umisljam. Kad sam mu rekla da sam mu provalila u tel. account i imam vrijeme i datume njegovih i njenih razgovora napusta posao i dolazi kuci. Nisam mogla nazalost procitati sta su pisali jedno drugom ali sam imala vrijeme da su slali poruke dok je vozio na posao, vracao se kuci, na pauzi na rucku i kad bih ja spavala. pricali bi svako 3-4 dana a textali se stalno. Priznao je da mu je kolegica s posla s kojom je postao dobar prijatelj. Da mu je godila paznja lijepe zene, komplimenti koje mu je davala kad ja nisam obracala paznju i da postoji. Kleo, se plakao da nije bilo nsita vise sem flerta malog i prijateljstva. Izasli bi nekad na rucak ili kafu i to je sve. Onda je nju nazvao i ona je potvrdila isto. Mislim nisam glupa da povjerujem bas njoj jer je mogla reci bilo sta ako ce ga zadrzati, ali nisam vjerovala ni njemu. Ovo je skroz drugacije od osobe za koju je on vazio. Jako je posten u drustvu, osjecajan, vodi brigu o svima, ne hoda, ne pije, ne pusi, ne izlazi i sad ovo bummm! Spakovala sam se i otisla kod prijateljice s djecom. On je molio, plakao, kleo se da niceg vise nema i nije ni bilo da prekida svaki razgovor s njom vise a ja vise nisam bila sigurna zelim li ga. Povrijedio me jako. S njom sam pricala i bila je jako ljubazna, raspolozena za objasnjena i cudila se sto joj nije rekao za njohovo prijateljstvo jer i ona ima momka, bla, bla Nije mi rekao jer je bio protiv musko-zenskog prijateljstva i sam. Nije smio. S njom se zblizio kroz posao, zajednicki interes i ambicije. Pa priznao je da je i lijepa ali da je bio budala pa nije razmisljao cemu takvo prijateljstvo moze odvesti i koga povrijediti. Vratila sam mu se, jer sam htjela dati sansu zbog djece, jer sam znala da me jos voli i jer sam ga voljela a najvise od svega jer sam htjela vjerovati da niceg medju njima nije bilo iako to vidjanje i dopisivanje jako boli. Prosla je godina od toga a ja jos mislim na to. Ne znam sta da vjerujem. Boli me da je mislio na drugu, pisao joj dok bih ja se borila s djecom. Neku noc nadjem poruke koje sam printala da mu pokazem kao dokaz da  znam za njih iz tog perioda i opet me udari ista bol i zamalo ga ne ostavim ovaj vikend opet. Ne prica vise s njom niti s kim drugim koliko ja znam, jer mu gledam u racun telefona i email, ali me boli jos. Ne znam da li ima sanse za ovaj nas brak, jer ovako ne moze ni on ni ja. Stalno ga optuzujem, pa zaboravim pa je sve u redu nekoliko dana pa onda opet mi vikend prodje u svadji i pakovanju stvari. Ne znam ni kakav savjet trazim, ne znam nista. Zelim samo da me saslusate...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Povrijedjena i zbunjena!
6.9.2011 18:36:14   
rerica
Makeup,procitala sam i svaka ti cast,mislim na razumijevanju tvom ali mi je tebe zao jer koliko vidim ti si na izmaku snage i ubi te pomisao da jos misli na nju iako on kaze da ne misli,necu ti nista savjetovati jer ne smijem al ti mogu samo reci da cuvas zdrav razum radi sebe i tvoje djece.....user posted image user posted image user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Makeup)
Neposredna veza do poruke: 2
6.9.2011 18:45:19   
Anoniman
Stranica: [1]

Draga moja kad si otisla trebala si i ostati dok ne rascistis sama sa sobom, a to je da li mozes oprostiti i povjerovati, jer vrativsi se radi djece nisi napravila barem po meni neki pametan korak jer vuces svoju bol za sobom i ako  nista ne uradis po tom pitanju uvijek ce te muciti ista nevjerica...Mozda da se obratite bracnom savjetovalistu...
Ipak se divim tom tvom koraku jer bila sam u istoj situaciji ali ja ga nisam napravila, ja takve stvari ne oprastam

(odgovor članu rerica)
  Neposredna veza do poruke: 3
6.9.2011 19:05:23   
Esmica
Draga Makeup, ovdje je izgubljeno ono sto je osnovni stub jednog braka a to je povjerenje.Zao mi je zbog svega sto vam se desilo.Kod mnogih je taj period kad su djeca mala,ti se lomis oko njih,muz zeli paznju...kriza.Zatim ti jos uvijek,iako si presla preko toga,vratila mu se,provjeravas mailove,mobitel...tesko ce ti izaci iz glave da je sve uredu,iuvijek ces se vracati na isto,na tu pomisao,sjecati se,jer te je strasno povrijedio.
No,ja drzim fige za vas,i citam sta ti drugi budu pisali.Vremenom ces,vjerujem,zbliziti se jos vise sa svojim muzem,i vjerovati mu...samo pusti nek vrijeme odnese..i nek se doticna uda.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
6.9.2011 20:14:00   
mersiha 77
mila moja moras obro razmisliti sta ces uraditi,ali ako hoces mene da poslusas nikada nemoj ici i vracati se
ili ti se stalno pakovati i raspakivti
jer to nema opravdanje,znaci ILI IDES,ILI OSTAJES a praviti taj ciganluk ici pa se vratiti nikad nije uspjelo
i tako ponekoliko puta.
Znam nije ti lahko,ali nije ni ovo dobro vjeruj meni,a i tvom muzu ovo moze dopizdit
a da ga peglas i podsjecas na to imas potpuno pravo ali bez grize savjesti on je taj koji treba da se grize
to je moje misljenje i nikada ti nebih savjetovala idi ili slicno
ti si ta koja treba da znas staces sa svojim zivotom
cuvaj se i javi nam sta je bilo
drzimo ti fige da to sredis na pametan nacinuser posted image

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 5
6.9.2011 20:44:26   
Mirkica
Makeup ako si ostala oda zaboravi i kreni dalje ako ne mozes da se pomiris onda idi ne muci ni njega ni sebe , da teska je pomisao da je u nekome drugome nasao boljeg sugovornika nego tebe koja te trebala ali ipak saberi se i odluci ili napred ili nikako .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 6
6.9.2011 21:04:34   
mersiha 77
mirkice nema nista od tog odi mi dodji miuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 7
6.9.2011 21:14:48   
salmy
Pa neznam sta bih ti reklauser posted image  mislim desilo se,pa sad???ako mozes preci preko svega(ne nabijat mi na nos,i stalno prigovarati) ok je.Ali sa druge strane su tu djecica?? neznam

Takva stvar se moze desiti  bilo kome jel de?? brak je institucija nije zahebancija

A opet biti djete razvedenih roditelja je tesko,jako tesko....

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 8
6.9.2011 21:18:03   
Hanady RR
Nisma pametna...
kad je u pitanju izigrano povjerenje jako sma rigorzna...

ne znam...
koliko mu vjeroati...ili oet preciznije kako mu vjerovati...

Ako mpžeš preći ti tako uardi...al ja da sma u ovoj prči...svašta mogu podnijeti al da živim s anekim u koga povjerenja nemama i d amsu čeprlam mobitel i mail d abih bila sigurna u nešto...ne bih mogla, vjerujem nažalost al opet ko zna možda i na dobrouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 9
6.9.2011 22:52:42   
veeseelaa
ne znam, strašno, ljuta sam user posted image
drage moje žene bez obzira na obaveze oko djece nikada ama baš nikada ne trebate svo svoje vrijeme posvetiti domaćinstvu i djeci! uvijek trebate imati vremena za sebe, partnera, prijatelje, izlaske i sl
Šta reći na sve ove situacije na forumu ovih dana user posted image
strašno, povjerenje kad se izgubi mislim da tu nema selameta.....
možda da se nadjem u takvoj situaciji ja bi se okrenula sebi, djeci, svojim prijateljima a njega bi u većini segmenata isključila iz svog života...... i to bezbolno sve do momenta kad bi skupila snage da odem zauvijek.... bez puno priče.... onako šutke, onda kad srce bude moglo....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 10
6.9.2011 22:59:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ne znam, strašno, ljuta sam user posted image
drage moje žene bez obzira na obaveze oko djece nikada ama baš nikada ne trebate svo svoje vrijeme posvetiti domaćinstvu i djeci! uvijek trebate imati vremena za sebe, partnera, prijatelje, izlaske i sl
Šta reći na sve ove situacije na forumu ovih dana user posted image
strašno, povjerenje kad se izgubi mislim da tu nema selameta.....
možda da se nadjem u takvoj situaciji ja bi se okrenula sebi, djeci, svojim prijateljima a njega bi u većini segmenata isključila iz svog života...... i to bezbolno sve do momenta kad bi skupila snage da odem zauvijek.... bez puno priče.... onako šutke, onda kad srce bude moglo....

Vesela mozda to kod tebe i mene pali ali ja znam zena koje zive s takvim uhljupima da nisu u stanju sebi casu vode primaci ustima, zena se brine i za djecu, za jelo, za cistocu, za placanje racuna , vala i da ima 100 ruku ne moze da stigne, mada ja uvijek kazem same su si krive sto dopuste to..Al u pravu jesi svaka zena treba da ima dio dana sedmice samo za sebe , da se odmori, napuni baterije

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 11
6.9.2011 23:08:34   
veeseelaa
ma draga slagala bi kad bi rekla da je mm oduševljen kad ja dodjem u 22 sata kući a odem u 7.... il kad mu neki jaran kaže vidio sam ti ženu s kolegicama negdje i sl
Svi bi oni voljeli da smo mi na relaciji posao-kuća-dijete-kuhinja al no, no
Samnom to ne može po cijenu razvoda
Ja sam npr danas radila do 16, pa otišla na fitnes, pa na bazen pa na večeru s curama, pa do mame s djetetom i sad ušla u kuću.... mene niko sputavati ne može.... nisam ničiji rob!
Sutra ću biti kući i spremiti večeru za njega i naše zajedničke prijatelja al danas je dan bio moj..... ako mu se ne dopada široko mu polje, žena hejbet.....
al ne želim sjediti kući, kuhati mu, prati i sl i da me još negdje opali po ušima, ovako i ako mi se desi lakše bi podnijela user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
7.9.2011 0:28:36   
Makeup
Vesela, u potpuno si u pravu. Ja nikad nisam smjela zapostaviti sebe i njega, ali sta je bilo bilo je. Nisam znala kako da se snadjem u toj novoj ulozi i vremenom vidim da sam grijesila. Vec godinu dana pokusavam da radim na sebi, na vremenu za nas. On se maksimalno trudi. Pomaze puno i radi sve sto zatrazim od njega vec neko vrijeme. Ima dana da sam ja sasvim ok i da mislim da tu nista nije bilo sem te njegove paznje prema njoj i obrnuto, a ima i dana kad nisam tako sigurna kao sto je bio ovaj vikend. Kad god pricamo o tome on place, kaje se i kune se da je nije dotakao, ali to ne moze vratiti vrijeme i povrijedjeno srce i unisteno povjerenje. Nisam od onih koje provjeravaju, ne znam kako bih mogla zivjeti da to radim i boli me sve ovo sto ponekad radim. Voljela bih da sam mu bila sto je on meni. Ja drugog muskarca nisam htjela u oci pogledati a ne nesto drugo. Volim ga, osjecam da me voli i molim Boga da je onako kako mi kaze. Ako ikada saznam drugacije bit ce to kraj bez imalo price vise...tesko mi se boriti sa ovim. Tesko zaboraviti. I nije sad da ja njemu to stalno nabijam na nos. Ima dana kad se sjetim, pa sam tuzna, pa sutim a on onda insistira da mu kazem sta mi je. Pokusava da rijesi problem i onda kada ja pocnem da pricam kako se osjecam i sta mislim bude svadja, on bjesni za sto ga optuzujem, ja kako ne razumije i tako u nedogled user posted image

(odgovor članu Makeup)
Neposredna veza do poruke: 13
7.9.2011 0:41:29   
tekja
Makeup, draga, zao mi je sto se tako mucis...ali oprostila si, pa probaj i zaboraviti, radi svog dobra...a ako se ikad, ne daj Boze, pokaze da je lagao, ti ces znati da si ucinila ogroman korak da brak opstane...bices u svojim ocima i u ocima djece, a i pred Bogom - sto je najvaznije, ona koja je dala sve od sebe za dobrobit porodice...ja od srca navijam za to da je TM iskren, da se kaje i da je to sto si jos uvijek tu najbolja odluka za sve vasuser posted image ....

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Makeup)
Neposredna veza do poruke: 14
7.9.2011 1:36:00   
Rabi
Ja po svim ovim tvojim postovima mogu vidjeti da je tebi stalo do vaseg braka! Znaci i  da ga ostavis neces biti sretna i zadovoljna! Ti naj bolje znas kakav je i da li zasluzuje vas kao porodicu! Ako zasluzuje, moj je savjet da potrazite zajedno strucnu pomoc!!! Jer covjek koliko god se trudio, ponekad nemoze da nadje pravi nacin kako sam sebi da pomogne! Milim da bi vam ovo puno pomoglo! U svakom slucaju puno srece vam zelim!user posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 15
7.9.2011 3:37:07   
Mjeseceva Pratilja
Make up..Draga nasa..
Ne znam odakle da pocnem.
Jako si emotivno bice. I tvoj muz je tu negdje..
Udaljili ste se..I sami ste svjesni vase situacije. Sada ste se vratili i sta sad..
On se trudi. Potrudi se i ti.
Ne zelim da ga pravdam ali zelim da oboje razumijem. Nadam se da me razumijes.
Sada je idealno vrijeme da se vasi odnosi poprave (i sama si vidjela kako sada izgleda njegova paznja, pomoc)..
Duso, ako zelis plakati, tugovati, srce parati, bujrum. Nece te niko ometati.
Ako pak zelis zivot u dvoje, udalji od sebe cim prije tu negativnu energiju koja te sa vremena na vrijeme sputava. Radi svoga dobra. Molim te.
Napravila si veliki korak. Hrabra si. Vratila si se, ostala, jer ga volis, i on tebe. Najveci dio posla si uradila. Ostalo su nijanse.
Zelim ti svako dobro aBd.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 16
7.9.2011 7:15:26   
vila_7
POTPISUJEM zadnja 3 posta u potpunosti, jer makeup ako mislis da je on tvoja druga polovica i da si s njim upoznala pravu ljubav-vrijedi se boriti pa taman to znacila borba protiv sebe ako cete dugorocno gledano biti sretni ako uspijes u borbi! Pogrijesio jeste,ali nikad ne reci nikad-svi mi mozemo poskliznuti u trenucima malodusnosti u umora od svakodnevnog zivota!
Sretno i nadam se kad si do sad bila hrabra i odvazna da ces smoci snage oprostiti mu.

I sad mi nesto pade na pamet,mislim nemoj me pogresno shvatiti-bolje da se nikad nije desilo, ali mozda vam je taj mali flert uzburkao zivot da shvatite koliko znacite jedno drugom-ti si shvatila koliko ga volis i da si ga zanemarivala, a on je shvatio da se mora potruditi jer te moze vrlo lako izgubiti!

U svakom slucaju....iskreno vam zelim sve najbolje i da zivite u skladu i ljubavi jos mnogo godina!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 17
7.9.2011 9:34:05   
Anoniman
Hm...sta reci?
Da ti je lahko, nije, ali vidim da se volite i da je uvidio gresku. Ako si vam dala sansu, daj je 100%. Neces vam pomoci ako mu budes vjerovala tek nakon sto mu prekopas mail i mobitel...Vjeruj mu, vjeruj njegovim rijecima i njegovom ponasanju. Zena osjeti sve. Vjeruj svom instinktu. Morate se vratiti povjerenju, koje ste poljuljali. Morate ulagati u brak...Oboje! Budi nacisto sa sobom. Okreni novi list. Budi ona zena u koju se zaljubio...
Zelim ti svu srecu svijeta. Zelim da uspijete...jer se jos volite, jer to oboje zelite...

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 18
7.9.2011 9:38:59   
Anoniman

E ovdje je kljuc svega. Zena treba da ostane svoja bez obzira sto je postala necija supruga, mama, snaha...ili sta vec. Koliko god umorne bile odvojite malo vremena za svoje potrebe, nekad je to kafa sa prijateljicama, nekama sport, nekada citanje u tisini, nekada odlazak frizeru, nekada solo setnja...vazno je da smo sretne i uvijek zanimljive, prvenstveno sebi, a onda i drugima. Muskarci vole da smo malo na svoju ruku, malo "opicene" i uvijek sexyuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 19
7.9.2011 9:51:41   
mama24sata
kao što si i sama rekla zapostavili ste jedno drugo, pređi preko toga i pusti da se okrenete jedno drugom, a mani se sumnje jer to razara i tebe i djecu i brak, vjeruj mi.

S safataj ga i posveti mu se tako da nema vremena da misli ninašta drugo osim tebe i tvoje djece user posted image

Sretnoooooooooo

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 20
7.9.2011 9:58:17   
henna ze
pored svega što se nabrojale...( pametno zborite.).ja smatram da je u današnjem vremenu ( iako teško) za ženu jako bitno da ima i posao..ma šta ja znam nekako se osjećaš vazda u frci..da na poslu kakav god da je imaš raje malo se zezaš..trčiš kući da sve stigneš i naravno jednako raspodijeliš vrijeme na muža , djecu...i opet prijateljice..rodjake šta već...
jest da je nekad naporno..da sve stigneš..ali vrijedi...
meni je drago kad vidim da ljubavi ima..da ljudi žele da žive...a ne samo razvodi ..razvodi..
ja lično MRZIM laž..to je osnovno kod mene..možeš biti kakav hoćeš....i ko hoćeš..meni slaži sitnicu i prekrižen si....tako da shavatam i da ti je jako teško vratiti povjerenje...i još ga jako voliš..nije lako..
sretno ti...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21
7.9.2011 10:08:15   
pauza
user posted image
Voljela bih da sam mu bila sto je on meni. Ja drugog muskarca nisam htjela

mjeseceva pratilja i helena 7 su rekle ama bas sve!! potpuno se slazem... i dodacu samo da je najlakse nesto slomiti, srusiti, odustati..... ali treba se boriti, posebno ako znate za sta, e to je ono kljucno..... mislim da ti je moj savjet jasan.... zato glavu gore, ostavi to iza sebe i bori za ono sto mislis da vrijedi, ako ne uspije, neces nikad kriviti sebe, ako uspije bices preponosna, sto ti ja od srca zelim....
veliki ljubac i  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22
7.9.2011 15:44:47   
Makeup
Hvala svima od srca. Juce mu se nisam javljala na telefon jer sam htjela razmisliti malo i izaci vani s djecom. Nakon 17 propustenih poziva od njega on napusta posao i dolazi kuci. Tresao se kad je otvorio vrata i plakao jer je mislio da sam otisla s djecom. Vidim da me voli, vidim i da se kaje, boli ovo mene sve, i nadam se da ce sve biti kao prije. Sada imam dan u sedmici za sebe kad on cuva oboje djece a ja idem gdje hocu. Ne zali se kao prije. Nije da sam ja sad sebe nesto bila zapustila, jer nisam. Posle obje trudnoce za 2 mj sam se vratila na staru kilazu i lijepo izgledam. Sminkam se, oblacim lijepu garderobu ali posle rodjenja djeteta prvog sam to manje radila nego prije i sada. Pokusat cu potisnut sve ove crne misli, ako Bog da i uspijem...hvala vam od srca!

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 23
7.9.2011 15:49:34   
veeseelaa
Nakon 17 propustenih poziva od njega on napusta posao i dolazi kuci. Tresao se kad je otvorio vrata i plakao jer je mislio da sam otisla s djecom. Vidim da me voli, vidim i da se kaje, boli ovo mene sve, i nadam se da ce sve biti kao prije.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Makeup)
Neposredna veza do poruke: 24
7.9.2011 15:55:54   
rerica

IZVORNA PORUKA: Makeup

Hvala svima od srca. Juce mu se nisam javljala na telefon jer sam htjela razmisliti malo i izaci vani s djecom. Nakon 17 propustenih poziva od njega on napusta posao i dolazi kuci. Tresao se kad je otvorio vrata i plakao jer je mislio da sam otisla s djecom. Vidim da me voli, vidim i da se kaje, boli ovo mene sve, i nadam se da ce sve biti kao prije. Sada imam dan u sedmici za sebe kad on cuva oboje djece a ja idem gdje hocu. Ne zali se kao prije. Nije da sam ja sad sebe nesto bila zapustila, jer nisam. Posle obje trudnoce za 2 mj sam se vratila na staru kilazu i lijepo izgledam. Sminkam se, oblacim lijepu garderobu ali posle rodjenja djeteta prvog sam to manje radila nego prije i sada. Pokusat cu potisnut sve ove crne misli, ako Bog da i uspijem...hvala vam od srca!

svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Makeup)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *