Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 17.4.2013 12:04:09
aazra
Eh, moja Lejla Ka...nekad ih nisam propustala sad se jedva organizujem i za kino
Kad je "Depeche mode" u Zagrebu, ili je vec bio...? Eto to bi voljela najvise...I razocarana sam sto u Sarajevo skoro vise nikako ne dolaze strane grupe, nekad bilo sad se spominjalo kad su gostovali Scorpions i U2
No, bitno je da turbo - folkeri pune dvorane...sta reci ili je do organizacije ili do naseg mentaliteta, turbo - folk danas slusaju djeca "od malih nogu"...
Ima i jedno i drugo, ali s obzirom da koncerte uglavnom organizuje g. Drina do daljnjeg se u Sarajevu ne moze ni ocekivati nista dobro
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 17.4.2013 13:50:26
Lejla Ka
Nemojte sad jaditi, teško ćemo mi to promijeniti, ovdje nema nikog ko bi zagrizao u tako velike poduhvate kao što su koncerti velikih zvijezda. Dajte na sunce svoje snove
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 17.4.2013 19:50:03
Ninushka
Jao ja bih tako voljela biti na koncertu Bon Jovija ali u vremenu kada je on bio No1. Jednom sam gledala snimak njegovog koncerta, ježila sam se sva... Voljela bih se izludirati ka koncertu Beyonce, uh kako bih to voljela Raspjevati na Adelinom Tu su još i U2 ..voljela bih da sam mogla slušati Rolling Stonese, Gunse na vrhuncima njihove slave... biti dio ondašnje rock-punk populacije
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 17.4.2013 20:18:34
MicoTico
Definitivno neki mali koncert, više neko malo druženje u nekom klubu, sa jedva pedesetak ljudi, i Amy Winehause pjeva, ne mnogo ušlagirana ili Cesaria Evora. S obzirom da je to nemoguće, onda ista varijanta sa npr. Adele.
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 17.4.2013 20:21:31
Ninushka
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Definitivno neki mali koncert, više neko malo druženje u nekom klubu, sa jedva pedesetak ljudi, i Amy Winehause pjeva, ne mnogo ušlagirana ili Cesaria Evora. S obzirom da je to nemoguće, onda ista varijanta sa npr. Adele.
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 17.4.2013 23:01:18
Lejla Ka
Ono kao BKC ili u Domu mladih
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 17.4.2013 23:02:57
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Ono kao BKC ili u Domu mladih
i ja da potpisem, nisam vise za koncerte u zetri, to mi je too much, umori me guzva, ulazak i izlazak satima itd... vise sam za neke intimnije varijante
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 18.4.2013 0:25:57
aazra
Vidim da nam se ukusi slazu oko Adele
Neke bendove, grupe ne bih mogla zamisliti u klubu (npr. Depeche mode, ili Gunse) zbog toga kad bi imala priliku da ih slusam uzivo, podnijela bih i guzvu i stajanje
Balasevica naravno volim, ali ne bih mogla ici na koncert..s godinama mi je postao malo "peglativan" i "depresivan"..slicno kao Oliver...
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 18.4.2013 0:39:58
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: aazra
Vidim da nam se ukusi slazu oko Adele
Neke bendove, grupe ne bih mogla zamisliti u klubu (npr. Depeche mode, ili Gunse) zbog toga kad bi imala priliku da ih slusam uzivo, podnijela bih i guzvu i stajanje
Balasevica naravno volim, ali ne bih mogla ici na koncert..s godinama mi je postao malo "peglativan" i "depresivan"..slicno kao Oliver...
Ali, to je do mene...
A nemoj tako, bas je bio dobar koncert u Zetri prosle godine. Uopste nije ni peglao ni pricao (mada bih ja voljela da jeste).
< Poruku je uredio Neca xxx -- 18.4.2013 0:47:46 >
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 18.4.2013 8:49:19
palachinken
Ona je svoje odpjevala. Ako ćemo one što su pod zemljom, onda Beatlesi u punom sastavu
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 18.4.2013 10:59:42
Alhemicarka
U2 i Balašević, to ne propuštam. Od onih koje bih voljela, a sumnjam da ću imati priliku su Štulić i Arsen Dedić.
Bila sam na jednom koncertu Rundeka u Fisu, bio je predobar, nije bilo puno raje i kao da je bio privatni dernek. Kako starim sve mi se više sviđaju ti manji prostori.
Jako, jako bih voljela da slušam Šerbedžiju u recimo BKCu. Da, i Erogene zone
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Bila sam na Sting-u u Puli, 2000. na poslijebračnom i bilo nam je
Hajde nek je nekom bilo dobro, ja sam nakon tog koncerta izgubila volju da slušam Stinga. Baš mi se zgadio.
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 18.4.2013 11:17:32
EEDITH
imam ogroman spisak želja,ali......... obećala sam sebi da ću ići kada bude Toni u maju...još malo, Masimo, R.Williams P. Collins Rolling Stones, Celine Dion Deep Purple Leonard Cohen Whitesnake---15.06. u Zagrebu U2-bila ..................
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 18.4.2013 12:21:20
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: palachinken
Neco, ja sam tebe jos iz školskih dana, upamtila kao Balaševićofilku Ne znam stvarno otkud mi to ostade u glavi
A dobro si upamtila. I dalje smo isti. I mm i ja. I dijete nam vec zna nekoliko pjesama. A kada smo birali Lani ime, jedan od argumenata za je bio i taj sto Balasevic ima pjesmu o Lani.
RE: Top lista koncerata na koje niste/ne bist... 23.4.2013 19:14:37
leona81
adele justin timberlake pink stewie wonder john legend buble
jedan od najboljih koncerata na kojem sam bila je koncert Alicie Keys. iako Beyonce volim vise od nje ali je njen koncert bio vrh. kupila sam karte medju prvih 100 i dobijem prvi red ali tad nisu dali da se unesu aparati
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.