cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

pomozite nam!tražimo AD mlijeko!

clock-img

14.07.2009, 13:22

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

drage mame, vi koje ne dojite vaše bebice, pomozite nam!
moja bebica ima 3 mjeseca i koristi AD mlijeko Nan 1, proizvođac je nestlle. u cijelom Sarajevu ne možemo pronaci nijednu kutiju. a imamo još samo za dan dva. to mlijeko joj, hvala Allahu, prija,i ne želimo sada mijenjati. a Nan 2 se koristi tek nakon šestog mjeseca. molim vas javite nam,ako znate gdje da tražimo.
Unaprijed zahvalne, i beba i mama! 

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

14.07.2009, 13:29

clock-img

mnn

pencil-img

1611

mi koristimo to mlijeko nan h1 a ima i nan samo u dm ja to kupujem.ako ne nadješ nigdje drugdje ja ti pošaljem.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

14.07.2009, 13:29

clock-img

mamana

pencil-img

531

mislim da bi tu hapu imaš u DM ili Mercatoru, a tih nestle hapa u zadnje vrijeme često nestane po tržnim, jer mi koristimo Nestle junior 1+ pa se isto desi da je nema

clock-img

14.07.2009, 13:34

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

bas si srce! ako ne nađem, pakujem kofere i pravac istra! dobar izgovor da vidim more!u sarajevu pet dm prodavnica i u svakom samo nan2!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

14.07.2009, 13:35

clock-img

Anoniman

nazovi apoteku "Dina"...ako ona nema nema niko

clock-img

14.07.2009, 13:40

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

znam i uvijek obiđemo sve centre dok nađemo. dosad smo najviše srece imali u interexu. u mercatoru smo cak i u magacinu tražili.
nema i nema! a ja poludih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
P.S. veliko hvala na odgovorima! mi se nadamo da ce neko pronaci!

clock-img

14.07.2009, 13:42

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

Ja mislim da sam vidjela u DM na Grbavici u subotu. 

clock-img

14.07.2009, 13:43

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

gdje je ta apoteka dina?
gospoda na tel. informacijama prvo traže adresu, a onda kažu da nemaju registrovan taj naziv. baš im i ne vjerujem.

clock-img

14.07.2009, 13:47

clock-img

mamana

pencil-img

531

Apoteka Dina ti se nalazi na Čengić vili kod taksi štanda (most prema Bosmalu) najlakše ti je da tražiš broj na informacijama i da provjeriš telefonom
Sretno

clock-img

14.07.2009, 13:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

gdje je ta apoteka dina?
gospoda na tel. informacijama prvo traže adresu, a onda kažu da nemaju registrovan taj naziv. baš im i ne vjerujem.

Cengic Vila...sto bona zoves informacije kada imas internet...evo ti broj

716-000
716-001
716-002

clock-img

14.07.2009, 13:49

clock-img

mamana

pencil-img

531

Evo i broja 716-000

clock-img

14.07.2009, 14:15

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Bilo je juce u Robotu, u Hrasnom...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

14.07.2009, 16:29

clock-img

tweety

pencil-img

1407

Čini mi se da sam jučer vidjela kod nas u DM-u pa ako ti treba mogu kupiti i poslati busom u SA.

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

14.07.2009, 19:30

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

kupile! tacnije, ispraznile policu u mercatoru!
i mama i beba sretne i mirne, abd, ovaj mjesec!
toliku sam frku digla ovaj vikend da su izgleda mnogi nabavili. saznala sam da su dobili i u dm marketu na grbavici. ali me iznenadilo da je skuplja čak 2,20 KM nego u mercatoru. ma, samo nek je ima dovoljno.
veeeeeeeeeeliko hvala svim mamama na pomoći, a posebne puse onim van sarajeva koje su nudile pomocuser posted image user posted image

clock-img

14.07.2009, 21:57

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

ja bila maloprije u DM na Alipasinom tamo imaju dvoije vrste,onu za najmanje i onu za vece.Mislim da je 14 i nesto.

Zadnji članci

article-img