cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

pomoć nakon pobačaja

clock-img

04.08.2010, 21:38

clock-img

nana20

pencil-img

1

kako preboliti gubitak?jel ima kakva oosoba pomoći?

clock-img

04.08.2010, 21:45

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

nana 20....žao mi je što si izgubila bebu.Ona će uvijek imati posebno mjesto u tvom srcu i kad aBd rodiš drugo dijete.Nadaj se.....sve dok se nadaš imati ćeš snage da ublažiš bol koju osjećaš.Neka ti nada da snagu da nastaviš daljeuser posted image

clock-img

04.08.2010, 21:53

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Dva puta sam to prosla... prvi put trojke drugi put jedna beba...znam kako dusa boli... ali moras zbog sebe i zbog druge bebare koja ce aBd doci biti jaka i psihicki smirena i zdrava...
Sad se isplaci, kako kazu nek bol kroz suze izadje... al ta bol ce uvjek biti prisutna sve dok ne budes imala svoju bebaru u rukama...pa i kasnije bice dana kad ces se sjetiti... ali... tada ce biti drugacije...
druzi se s nama ovdje kad god pozelis ... iscitaj mnogo stranice ...vidjeces da ima mnogo mamica koje su prosle kroz sve to i sad imaju svoje bebare kao sto ces i ti svoju jednog dana...
druzi se s nama i na onim zabavnim djelovima foruma kao sto je RRZajednica... (nismo bas uvjek zabavne , nekad se i svadjamo user posted image  al i to je za ljude tj zene user posted image
I da, dobro nam dosla !

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

05.08.2010, 10:00

clock-img

smarija

pencil-img

575

draga nana20 prije svega dobro dosla,nasa Visnja rr ti je sve lijepo napisala i slazem se sa njom,nazalost ima nas jako puno sto smo to morale proci ali mi tu nazalost nista ne mozemo promijeniti,nego otugovati,isplakati se i krenuti u nove pobjede.
pozdrav user posted image

clock-img

05.08.2010, 18:55

clock-img

AMELIC

pencil-img

1152

Nana niko drugi ti nemože pomoći do ti sama sebi, a za to mila treba vremena! 
Sve mi koje smo prošle kroz takvo bolno iskustvo smo imale neku vrstu razgovora same sa sobom...
Vremenom bude lakše...život teče dalje, a sigurno ćemo i mi jednom biti mame!

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

Zadnji članci

article-img