Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
curica mi je tek sada rekla da je dva puta pala sa stoluce,djecije,dok je dikucuvala olovku sa poda. prvi put je pala na celo i koljena-nema cvoruge niti modruce. drugi put je pala isto tako al se udarila na dio iza lijevog uha. vesela je,nije povracala,zjenice reaguju. to se desulo prije nekih sat i pol. pala je na pod koji je poplocen necim poput gume. sta da radum?help
04.07.2013, 14:26
M kao Mama
5536
ništa prati je malo, ne da joj da spava popodne, ako počne povraćati, ili joj bude oka, nesvjestiga, glavobolja pravac bolnica
04.07.2013, 14:35
dzenetaiman
22
ona je sva vesela i pjeva,i imala je sto puta gorih padova na beton i ro na potiljak,ali jace je od mene-stalno se sikiram. mislim da sam jedina mama na svijetu koja uvijek misli na najgore. istale mame koje znam nista ne bi rekle sami bi pomislile nije nnista a ja panicim da mi je vise myka.
04.07.2013, 14:36
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: dzenetaiman
ona je sva vesela i pjeva,i imala je sto puta gorih padova na beton i ro na potiljak,ali jace je od mene-stalno se sikiram. mislim da sam jedina mama na svijetu koja uvijek misli na najgore. istale mame koje znam nista ne bi rekle sami bi pomislile nije nnista a ja panicim da mi je vise myka.
bespotrebno panicis jos neznam ni koliko je jak udarac bio djeca padaju i udaraju se stalno opusti se
uh...ima jos mama koje panice kao ja. prosla su prva tri sata koja su kriticna. tajo sy mi prije govorilu. pokusavam da se smieim i ne vodim dr.jer evo ona jos uvijek pjeva i igra se. da li biste je vi vodile kod dr?
04.07.2013, 15:38
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: dzenetaiman
uh...ima jos mama koje panice kao ja. prosla su prva tri sata koja su kriticna. tajo sy mi prije govorilu. pokusavam da se smieim i ne vodim dr.jer evo ona jos uvijek pjeva i igra se. da li biste je vi vodile kod dr?
a koji j razlog odlasku kod doktora
nemate vidljive povrede, nemate ni skrivene jer simptoma nema koji bi ukazivali da ima povreda...
nadalje dijete je reklo nakon pada ...očito pad nije bio bolan jer bi urlalo :) nadalje pod je popločan nečim kao gumom...ta djeca udare glavom do zid sve zazveči pa porđu bez posljedica... polako...
i temu imamo o istom :) niste jedini da padovi na glavu...smao ste jedini definitvno koji su se udarili do gumeni pod i tri sata kasnije bez ikakavoga razloga žele ljekaru opustite se malo
04.07.2013, 15:55
aida.
2177
E da si ti vidjela mog trogodisnjaka kako je zvizgo glavicom sinoc od beton, cvoruga pozelenila, on place... Udar bi dobila
Ma daj bona sta ce jo bit... sto hanady kaze urlala bi da je bolilo relax...
04.07.2013, 21:34
dzenetaiman
22
drage moje,hvala vam na podrsci. problem je sto sam sama i namam tu nikoga da mi objektivno ukaze na trenutno stanje. ona je citav dan ok,napolju je trcala,igrala se,smijala,vadila meni zivce i sve ostalo. ja sam joj iz straha pustila da ne spava po podne tako da je komirana od umora otisla u krevet. posto joj je cesto mrsko hodati pred spavanje pocne izvoditi da joj se manta ili nesvjesti pa da je nwko odnese u krevet. to je i veceras uradila i mene je,bezobzira na sve ,uhvatila panika da nije od udara. hvala vam drage moje sto ste mi bile pod rska.