Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Drage trudnice i mamice...ja sam nova na forumu i nadam se da me primate u klub MAMA ;) !! 18.11.2008 u 5.50h rodila sam na carski zdravu djevojcicu teska 4250 grama i duga 53cm! Ime smo joj dali Laila.... :) A svim mama i trudnicama zelim sve najbolje na ovom svijetu, puno zdravlja i veselja....i da vam budu djeca ziva i zdrava!! < Poruku je uredio Dina RR -- 21.1.2009 23:32:01 >
Malagarava najljepse cestitke Maloj princezi zelim dug i lijep zivot Dobro nam dosla < Poruku je uredio Dina RR -- 21.1.2009 23:46:39 > _____________________________05.07.2015 rodila se moja sreca 08.05.2018 rodio se mali gospodin
Sretno i cestitam na curici Krasno je ime. Sve najljepse < Poruku je uredio Dina RR -- 21.1.2009 23:57:43 > _____________________________Timur 20.03.2004. Hena 30.12.2007. koristimo platnene pelene za zdravije odrastanje
Sve najljepse vama roditeljima i maloj curici dug zivot! I dobro dosla na forum! < Poruku je uredio Dina RR -- 21.1.2009 23:54:43 >
Cestitkama se pridruzujemo Emil i ja < Poruku je uredio Dina RR -- 21.1.2009 23:52:10 > _____________________________EMIL,7.9.2008.
Sve najbolje roditeljima! dobro došla na forum! < Poruku je uredio Dina RR -- 21.1.2009 23:35:28 > _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Dobro nam dosla malagarava... Cestitam na rodjenju vase princeze sa prekrasnim imenom,sve najljepse neka je prati u zivotu! Evo ovdje nam mozes nesto napisati o sebi,nadam se da ces se duuuugo druziti s nama. http://www.ringeraja.ba/forum/m_33/mpage_47/tm.htm#198092 < Poruku je uredio Dina RR -- 21.1.2009 23:34:39 >
dobro dosla i cestitam na djevojcici procitaj pravila foruma prije postanja novih tema http://www.ringeraja.ba/forum/m_193728/mpage_1/key_/tm.htm#193728 a predstavi nam se na ovo temi :) http://www.ringeraja.ba/forum/m_33/mpage_47/key_/tm.htm LP
HVALA na prelijepim poruka i dobrodoslicom....;) _____________________________Bila mama kukuna kunka, bio tata taranta taranta ---> imali su maloga juju....;)
IZVORNA PORUKA: mnn Sve najbolje roditeljima! dobro došla na forum!
Cestitke sretnim roditeljima, a maloj princezi dug i sretan zivot. Vidjela sam slike, preslatka je. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Iskrene cestitke sretnim roditeljima, a mloj princezi puno zdravlja i serce u zivotu!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
iskrene cestitke i od mene _____________________________Moj sin RIAD, Moj zivot novi!
dobro nam dosla drugarice. iskrene cestitke povodom rodjenja bebe i majcinstva. _____________________________Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan. S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
Cestitke roditeljima,a maloj curici zelim sve najbolje u zivotu. _____________________________Hamza 11.3.2008.
cestitke i od mene i moje Hane,puno srece u životu _____________________________hana 09.01.2008
Pridruzujem se cestitkama. _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
čestitke tebi i TM,a bebici sve najbolje _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
sve najljepse bebici i roditeljima
Pridruzujem se cestitkama.. _____________________________Nasa sreca Zlatana stigla je 5.02.2009god....
Čestitke i od mene!
cestitamo sve naj bolje
IZVORNA PORUKA: mamy2 IZVORNA PORUKA: mnn Sve najbolje roditeljima! dobro došla na forum!
IZVORNA PORUKA: mamy2
sve cestitke na rodjenju bebice i dobrodosla na forum _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Malagarava najljepse cestitke Maloj princezi zelim dug i lijep zivot Dobro nam dosla [/quote] _____________________________Prestanemo li davati ljubav vise je ne mozemo ni primiti--ne primamo li je nemamo sta davati...
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja