Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
26.02.2016, 20:36
Galicia
2433
Za smoothies koristim nutribullet. Logika.
26.02.2016, 20:45
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: Galicia
Za smoothies koristim nutribullet. Logika.
koristiš zato što imaš nutribullet. kod nas je skup i nema ga baš svako pa se žene "dovijaju".
26.02.2016, 20:57
Galicia
2433
Pricam u svoje ime. Ne skoristim stapni mixer za Smoothies.
26.02.2016, 21:02
ladyblue RR
1848
da ali tema je štapni mikser
26.02.2016, 21:12
Blue rose RR
4361
Kod nas koliko sam upratila taj nutribullet je u posljednje vrijeme aktuelan, nisam ga prije upratila... Helem bitno je "smućkati" što zdravije :)
26.02.2016, 21:17
Galicia
2433
dobar je NB i MB.
26.02.2016, 21:18
ladyblue RR
1848
ja ne volim smoothie. ne podnosim onu teskturu u ustima, ako mi vjerujete.
26.02.2016, 21:40
Visnja RR
15102
štapni mikser smo korstili negdje do Asjine 5 godine.... jos je ziv ... Bog mu dao lijepo zdravlje.... one je bas extra spravica za baby kasice činjenica je da nutri bullet bolja opcija ..ali na zalost skuplja ... sa stapnim mikserom samo treba malo vise vremena da se sve umiksa...dok ovaj drugi ukljucis i gotovo... al svakako bih svim novim mama preporucila da kupe stapni mikser jer se njim moze manja kolicina brzo izmiksati ... a i jftiniji je mozda ga nece ni dugo korstiti
26.02.2016, 21:46
Galicia
2433
Isto placen stapni i NB. 50 i jedno i drugo. Stapni mi je za krem supice koje pravim jednom u dvije godine. Vrijeme da se opet iskoristi. Ako imate dobre recepte, pisite.
26.02.2016, 21:48
Visnja RR
15102
Isto placen stapni i NB. 50 i jedno i drugo. Stapni mi je za krem supice koje pravim jednom u dvije godine. Vrijeme da se opet iskoristi. Ako imate dobre recepte, pisite.
kod nas stapni imaš i za 30 km...a NB je preko 200 km
26.02.2016, 21:49
MicoTico
340
Ja stapni mikser poklonila. Meni blender zakon.
26.02.2016, 21:57
ladyblue RR
1848
ja pravim te krem čorbice od povrća i samo mi za to služi taj štapni mikser. bio je super koristan dok je N bila beba.
26.02.2016, 22:03
Medić*
29
Imam obicni stapni mixer, za neke krem supice i dok su djeca bila mala.
26.02.2016, 22:04
AnLu
371
Stapni mi bio spas dok su djeca bila mala. Sad ga od krem corbe do krem corbe koristim. Da i za ajvar ga koristim kad pravim
26.02.2016, 22:09
bebaa
-11235
skoro sam pisala.... imala sam onaj dodatak na velikom mikseru kao štapni i pokvari se...mm mi kupio da me iznenadi noji pravi štapni Tefal...i skontam koliku prednost zaista ima i zašto i stari štap nisam češće koristila,možda mi bilo zahmetlišta li.. uglavnom koristim ha za krem čorbe... miksala sam leblebije ali teže ide,morala podmazivat maslinovim uljem...
26.02.2016, 22:11
ladyblue RR
1848
ja sam jednom krenula jabuku da miksam...mislim domaćica poznata...kad nisam zapalila i sebe i štapni mikser
26.02.2016, 22:18
LieToMe RR
3057
IZVORNA PORUKA: ladyblue RR
ja sam jednom krenula jabuku da miksam...mislim domaćica poznata...kad nisam zapalila i sebe i štapni mikser
imam i stapni i mb. ali nekako od svega najvise volim blender. stapni urijetko koristim. L se navikla pa voce jede kad ispasiram viljuskom ili eventualno na najsitnije rende. ne voli kad joj je uzina tecna N sad za sad dobro raskuham voce (do duse tek je pocela jesti) kasnije cemo eventualno preci na viljusku mb dobila od mame kad se L rodila (prije 3 godine) jednom ga upalila da isjeckam orahe i bademe jos je u orginalnoj kutiji u svim onim kesicama. sramota
26.02.2016, 22:57
Mirkica
6978
Zar i mikser treba imat temu hahaha , ja ga koristim sam ne znam sta bi pisala o njemu .
26.02.2016, 23:02
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Zar i mikser treba imat temu hahaha , ja ga koristim sam ne znam sta bi pisala o njemu .
kako ne znaš....pa koja je marka,šta mutiš s njim,može li biti opasan po okolinu,kako ga čistiš i sl.... čekaj da dođemo na temu pirsinga pa ću te onda pitati šta ćeš pisati....
27.02.2016, 10:16
loptica7
44
Imam štapni mikser već 6 god. Dosta sam ga koristila za kašice klincima, a i za izmutiti puding (brašno ili gustin) kad pravim kolače. Moji ne vole krem čorbice. Kod mene je Bosch i plaćen je oko 50 KM.