Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Unaprijed se izvinjavam moderatorima zbg ponovljene teme, ali ja sam tražila ovu temu i izbrisana je, pa sam je ponovo otvorila radi bolje preglednosti.
Ovako - predlažem kaficu u četvrtak 22. 07. poslije podne (18-19h, a može i neki drugi termin) Ima li zainteresovanih???
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
20.07.2009, 22:16
lejlašh
698
Dakle : 1. lejlašh (i vjerovatno Merjem) 2. Lulu 3. .........
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
20.07.2009, 22:34
Ivona
931
He he...,sta bi vi bez Ivone Ivone ima svugdje...Naravno da cu doci
zenicanke moje drage, ja sam trudilica i lulu me pozvala na kaficu, pa ako se i vi slazete s njom i ako sam dobrodosla, vrlo rado bih vam se pridruzila
I ja sam za! Nadam se da me ovaj put neće ništa spriječiti.
21.07.2009, 08:34
Ivona
931
IZVORNA PORUKA: malena27
zenicanke moje drage, ja sam trudilica i lulu me pozvala na kaficu, pa ako se i vi slazete s njom i ako sam dobrodosla, vrlo rado bih vam se pridruzila
meni odgovara u cetvrtak, moze i u 19 i u 20.
Naravno sa si dobrodosla Ja se bas pitam sta je sa zenicankama,novim clanicama foruma
Za mene si nova i za sve ove zenice koje neko vrijeme dolaze na ove kafice Za mene su, ustvari, svi novi,koji su se uclanili poslije mog poroda,jer nakon toga vise nisam imala vremena da sve pratim ...Do tada sam pratila sve kategorije-trudilice,trudnice,mame,forumske budale i ostale
Ovaj put bez nas....lijepo se provedite i uživajte
21.07.2009, 15:53
žana o8
707
Hoću i ja . Znači četvrtak u 18? Jel nam prevruće tad?
21.07.2009, 16:11
lejlašh
698
I vodimo li djecu ili ne? Hajd malena27, nek ti bude četvrtak kad sam već zabrljala s datumom , sama sam si kriva, mada meni definitivno odgovara srijeda I Nina- nije prevruće, pa bar ti nisi daleko od grada, šta bi rekla nama koje stanujemo na periferiji.
Dakle: 1.lejlašh (i Mejrem?) 2.lulu (i Naomih?) 3. Ivona (i Selena) 4. malena27 (i pupo ) 5. nita (sa djecom?) 6. žana 08 (i Žanica?)
Tek sad skontam da se niko nije prijavi sa malim bracom - hajde Zeničanke ima li vas još?
I meni vise pase u 19h,ali kako hocete...Nisam sigurna hocu li voditi Selenu,zavisi od rasporeda spavanja Mislim da je malena27 trudilica,a ne trudnjaca Obavijestit cu Kanu,Malecku60 i Baby