Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja sam pokušala naći nešto na ovu temu na forumu ali bezuspješno. Ja ću usjoro aBda roditi i namjeravala sam dojiti bebu, ali sam danas čula od jedne žene da joj je dr rekao da kao piej letrox ne smije da doji
J ainače pijem letrox zbog hipotireoze, i unotmali je pod terepaijom. Molim za vaša iskustva.
06.05.2010, 09:50
Majčica
379
Draga moja, to su ciste nebuloze. Letrox je cisti hormon koji tvoja stitnjaca ne moze da proizvede, ne unosis nista sto tvoje tijelo ne bi proizvodilo da stitnjaca radi normalno, svaki doktor ce ti to potvrditi. Kod mene je ista situacija, a mom sinu je skoro 18 mjeseci i jos ga dojim . Letrox pijem svaki dan i nema ama bas nikakvih problema. A i ja sam imala slicne strahove kao i ti prije nego sto sam rodila. Jedini lijekovi koji su za stitnjacu, a koji su kontraindicirani za dojenje su lijekovi za hipertireozu, sto kod tebe nije slucaj. Zato se opusti i uzivaj u iscekivanju bebice .
06.05.2010, 10:00
bubuli
412
ja sam pila Letrox oko 2god kad sam ostala trudna...ludilo... ginekolozi su govorili da nesmijem piti a endokrinolog da smijem i da pijem i ja sam pila... isla sam na kontrolu hormona svaka 3 mjeseca i sve je bilo ok... porod ok,beba zdrava... dojila nisam ustvari vrlo malo jer beba nije htjela a rekli su da smijem dojiti i pored letroxa... na kontrolu trebam 6 mjeseci nakon poroda(za mjesec) opusti se i uzivaj letrox je ok
06.05.2010, 12:54
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: delfin
Ja sam pokušala naći nešto na ovu temu na forumu ali bezuspješno. Ja ću usjoro aBda roditi i namjeravala sam dojiti bebu, ali sam danas čula od jedne žene da joj je dr rekao da kao piej letrox ne smije da doji
J ainače pijem letrox zbog hipotireoze, i unotmali je pod terepaijom. Molim za vaša iskustva.
nista ne brigaj.. ako si pod terapijom i ako su ti hormoni sad ok nemoj da se sikiras. a dojenje - obavezno.. i sretno na porodu :))
P.S. ja sam dvoje djece rodila a pijem letrox godinama i sve je hvala Bogu ok.
07.05.2010, 00:30
delfin
958
hvala vam puno, baš ste me umirile, i aj sam juče isšitavala na raznim starnicama, kao što ste rekli problem je kod onih koji imaju hipertireozu jer uz letrox uzimaju nešto dodatno, a dosta ljudi mješa hipo i hiper