Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nova sam tu, prelistala sam teme koje postoje što se tiče vjenčanja, i nisam našla onu koja odgovara onome što mene zanima.
Dakle.. da li se ijedna od vas, kao državljanka BiH, udala u drugoj zemlji? Mi smo zasada planirali nešto jaaako intimno, samo nas dvoje i kumovi, na nekom otočiću u Hrvatskoj. Oboje imamo i hrvatsko državljanstvo. Zanima me koje dokumente moramo izvaditi?
Znam da je jednostavnija opcija da se raspitam u svojoj općini, ali je grad u kom živim jako mali, svatko svakoga zna, a mi ne želimo da itko da zna da ćemo se vjenčati.
I da, je li itko uspio tajno da se vjenča? Pa poslije samo objavi roditeljima, familiji, prijateljima, itd. :)
Cijenim sve informacije. :)
13.04.2013, 10:47
Mya_81 RR
5531
Pretpostavljam da je kao i kod nas i da treba rodni list i osobna. S tim da ovdje i za kumove treba licna, a sigurna sam da te stvari puno ne odudaraju izmedju Bosne i Hr. Moja je sestra davno to obavila u Zg, ne sjeca se
13.04.2013, 11:10
Mirkica
6978
pa kada zakazes termin za vjencanje pitas sta ti treba , mislim da ne mozes upast tek tako i reci hajd nas vjencajte.
13.04.2013, 11:27
Rosaina
23
Znam da ne mogu tek tako upasti. :D Želim znati šta mi treba i da spremim to ako su neke stvari tipa na koje se mora čekati puno duže nego na zakazani termin vjenčanja. :)
07.05.2014, 15:30
danija7
9
Ja pretpostavljam da to vjencanje nije validno u BiH, pa mi mozda morali ponovo. To je meni nekako vise samo radi fazona, neki tamo svecanik de vjenca, a ovdje odes u opstinu da se potpise
07.05.2014, 16:44
Ben 10
907
Valjda se zena vise vjencala ako je mislila.... MM i ja smo vjencani u opstini u Hrvatskoj i vjencani list je validan...ali davno je to bilo ,prije 15 godina.