cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Uzasna situacija!!!

clock-img

30.04.2013, 17:11

clock-img

nesudjena_bebo

pencil-img

2

Ovu temu otvaram ne znam da li na pravom mjestu, medjutim hitno mi je potreban savjet kako pomoci jednoj gospodji. Njena kcerka je udata, medjutim stalno odlazi dolazi od covjeka dok se nije desila jedna uzasna stvat. Zadnji put kad je otisla prije tri dana je ostavila malenu bebu samu. On je provalio u stan i donio dijete njenoj mami. Ona se ne javlja nikako, osim jednom kad je rekla da je kod kolegice .. I da trazila je bivseg muza(prvi brak) Njena mati ne zna sta da radi. Da li da ode socijalnom radniku? da im oduzme oboma skbnistvo, ali postoji porblem , ne zeli da dijete daju u dom. Da li odmah socijalni radnik dijete daje u dom Ili ?
Molim vas pomozite ?

clock-img

30.04.2013, 17:19

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: nesudjena_bebo

Ovu temu otvaram ne znam da li na pravom mjestu, medjutim hitno mi je potreban savjet kako pomoci jednoj gospodji. Njena kcerka je udata, medjutim stalno odlazi dolazi od covjeka dok se nije desila jedna uzasna stvat. Zadnji put kad je otisla prije tri dana je ostavila malenu bebu samu. On je provalio u stan i donio dijete njenoj mami. Ona se ne javlja nikako, osim jednom kad je rekla da je kod kolegice .. I da trazila je bivseg muza(prvi brak) Njena mati ne zna sta da radi. Da li da ode socijalnom radniku? da im oduzme oboma skbnistvo, ali postoji porblem , ne zeli da dijete daju u dom. Da li odmah socijalni radnik dijete daje u dom Ili ?
Molim vas pomozite ?

ja da dignem temu , ako neko ima ko je upucen neka se javi i pomogne , usput zao mi je bebe :((((

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

30.04.2013, 17:45

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

hajmo žene ko se razumije pomozite...
i meni je žao bebe a ta mi ne izgleda bas da je za djecu...možda sam krivo shvatila situaciju...a što traži bivšeg muža sad...user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

30.04.2013, 18:01

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Zao mi je bebice user posted image Nadam se da ce se uskoro javiti zenice koje ce imati pravi odgovor !

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

clock-img

30.04.2013, 18:04

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

Ostavila je bebu samu I otisla negdj?
Da sam to uradila ja, moja mama bi otisla I prijavila me za zanemarivanje dijeteta i trazila privremeno starateljstvo.

clock-img

30.04.2013, 18:05

clock-img

nesudjena_bebo

pencil-img

2

Znaci ona moze trazit privremeno starateljstvo bez da oni daju dijete u dom.. Jer njena majka ne zeli da dijete ide u dom !

clock-img

30.04.2013, 18:39

clock-img

animagical

pencil-img

5604

clock-img

30.04.2013, 21:07

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

dizem temu

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

30.04.2013, 21:47

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Dizem temu, ne razumijem se u pravna pitanja medjutim nadam se da ce njena majka preuzeti brigu o djetetu user posted image , jadna bebica...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

01.05.2013, 02:09

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: nesudjena_bebo

Znaci ona moze trazit privremeno starateljstvo bez da oni daju dijete u dom.. Jer njena majka ne zeli da dijete ide u dom !

da...nana neka traži privremeni starateljstvo

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img