cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Uši kod djece

clock-img

18.05.2009, 22:20

clock-img

Rina26

pencil-img

381

Kako otkloniti uši iz kose,i kako reći komšinici da joj dijete ima uši,naime moja mala se druži s curicama i ja sam primjetila da curice imaju uši pa me strah da ih i moja ne dobije.

clock-img

18.05.2009, 22:26

clock-img

adannn

pencil-img

946

Uši možeš otkloniti jedino vađenjem,jedne po jedne iz kosice.....To znam još odavno ali nemogu da vjerujem da to još neko imauser posted image user posted image Buhač ih može ubiti ali one moraju biti izvađene iz kose......Toliko ja znam o tim storenjima...Nadam se da će ti neko dati korisniji savjet...A to za komšinicu pa pobogu,to se može odmah primjetiti...Ako si ti primjetila kako ne bi mogla ona na svom dijetuuser posted image

Nejra 28.02.2008

clock-img

18.05.2009, 22:29

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

možda ih uzgajauser posted image user posted image user posted image
ako neće ona da ih ukloni ti kupu šampon u poljoprivrednoj apoteci i curicama operi kosu, kao u igri
Ja bi takouser posted image

clock-img

18.05.2009, 22:30

clock-img

Rina26

pencil-img

381

Ja sam to skužila ima tjedan dana a koliko vidim ona uopće ne radi ništa da to ukloni

clock-img

18.05.2009, 23:12

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Dobiti vaske nije sramota... jer je to prelazno...
dok sam radila u skoli bar jednom godisnje se to desvalo...
I onda ja odem kod pedijatrice u Dom zdravlja i kazem da djecica u razredu imaju vaske i dobijem sampone za djecu...
dakle normalno reci zeni da joj curice imaju vaskice... Ako ce ti biti lakse reci da su se pojavile u cjelom kraju, vrticu i bla bla... jer se lako moze desiti da ce i tvoje djete dobiti isto..
preventive radi kupi sampon i jednom sedmicno operi kosicu svog djeteta... naravno kontrolisi je svaki dan... mozes kupiti kao slucajno sampon i komsinici user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

18.05.2009, 23:17

clock-img

Rina26

pencil-img

381

Amogla bi ja sam svojoj već uzela ja sam s njom pokušala o tome govorila joj kako su mi tete iz vrtića rekle da su dijeca dobila uši a ona izbjegava tu temu

clock-img

19.05.2009, 00:28

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

a možda je već nešto i poduzela, otkud znaš da nije?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

19.05.2009, 00:42

clock-img

remzy

pencil-img

1380

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

možda ih uzgajauser posted image user posted image user posted image   ,

draga zeno ,ti mene uvijek DOBRO nasmijes!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
bas bi te voljela upoznati!!!

pusa!!!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

clock-img

21.05.2009, 15:21

clock-img

Rina26

pencil-img

381

A može svašta biti