Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ćao drage mojeTrenutno sam jako pod stresom jer ne znam da li sam trudna ili ne (naručila sam se kod ginekologa)Menstruacija mi kasni 2 mjeseca a prije toga je bila redovna (znala je i ranije kasniti 2-7dana),ranije sam koristila kontracepcijske pilule "jazz" koje sam prestala koristiti prije 7 mjeseci,uradila sam 3 testa za trudnoću i svi su bili negativni. Imala sam pms. Ne znam da li je bitno da kažem,Ali bila sam puno prehlađena i imala sam upalu mokraćnih kanala...Želim samo da čujem vaše mišljenje..
23.09.2019, 10:14
Visnja RR
15102
Draga , možemo ti reći ono što i sama znaš. Ako ti kasni 2 mjeseca a testovi pokazuju da nisi trudna onda postoji neki drugi problemčić... Ginekolog će ti riješit dilemu... Promjena klime , korištenje antibitoka mogu da poremete ciklus... Ali bih rekla da je to nešto druge prirode.. Javi nam... Ako priželjkuješ trudnoću želim ti da su testovi koje si radila bili loši i da će ginekolog reći neke lijepe vijesti! Sretno!
27.10.2019, 07:09
Amela89
12
Evo ja cu ovdje pisati jer ne mogu uganjat temu gdje drugo .
Druga mi trudnoca i 18 . nedjelja.Ponekad kao osjetim da me nesto unutra skakilja i da li je moguce da u drugoj trudnoci je tako ili kod mene nesto nije ok. Koristila vaginalete ginodaktanol 5 dana i prestala u utorak idem na kontrolu .
27.10.2019, 12:10
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Amela89
Evo ja cu ovdje pisati jer ne mogu uganjat temu gdje drugo .
Druga mi trudnoca i 18 . nedjelja.Ponekad kao osjetim da me nesto unutra skakilja i da li je moguce da u drugoj trudnoci je tako ili kod mene nesto nije ok. Koristila vaginalete ginodaktanol 5 dana i prestala u utorak idem na kontrolu .
Draga Amela89, svaka trudnoća je različita! :) A to škakiljanje! Strpi se do utorka i dobićeš odgovor od struče osobe. Želim ti urednu i školsku trudnoću. Piši nam!
28.10.2019, 15:41
Amela89
12
Ok. Javim se. Hvala.
30.10.2019, 15:59
Amela89
12
Evo me , javljam se.
Isla na pregled i sve je ok. Ismar ce dobiti brata. :)