Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Nasa Tali je rodila princezu, cestitamo srecnim roditeljima,bebari dug i sretan zivot Tali ce se javiti da nam da jos podataka koliko je teska bebara,duga itd... znam samo da je bio lak i brz porod _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
cestitam..sve najljepse zelim.. mami brz oporavak, a bebici dobrodoslicu
Cestitke mamici, bebici zdravo i sretno djetinjstvo i sve najbolje _____________________________M&M Sreću čine male stvari...
Čestitam Taii, da vam sve u životu ide tako lahko i lijepo kao što je bilo i rođenje _____________________________sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.
Čestitam Taii sve najljepse tebi i malenoj princezici
Hairli bilo,cestitam . _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
Cestitke i od nas _____________________________Curica 2006 Dečko 2009
Cestitam, uzivajte
Mashalah, cestitke od _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
Čestitke i od nas
cestitamo _____________________________Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka! ¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦
Mashala, cestitam ti mila, da vam je bebi ziva i zdrava a tebi brz oporavak _____________________________Moje Sunce 25.11.2012
cestitke _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
cestitam draga moja Nek ti je ljepotica ziva i zdrava mnogo mnogo godina! _____________________________Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
Cestitamo i sve najbolje _____________________________Haris 01.05.2013. "Kad ljubav govori, razum ćuti." - Baruch Spinoza
Čestitam roditeljima
Cestitam draga .... Bebici od srca zelimo dug i sretan zivot, a ponosnoj mamici brz oporavak. Uzivaj u svo blagu malom _____________________________Mamina djevojcica - 24. januar 2011 Mamin djecak - 07. decembar 2012
drugarice Taii cestitke i sve najbolje od srca tebi i tvojoj Hani _____________________________nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir mamine paše i najbolji drugovi veliki A 2009 mali A 2013
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja