Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
od sinoc me jako jako jako svrbi izmedju prstiju na rukama i nogama, poludit cu.. u 36 tjednu sam i odjednom se pojavilo.. pogotovo nocas izmedju noznih prstiju.. citala sam da moze biti povezano sa secerom radila ogtt test i nalaz super bio.. malo me sad svrbi i iznad prstiju.. pomozite jel tko imao ovakav problem????
< Poruku je uredio Skvo RR -- 6.9.2011 0:08:14 >
05.09.2011, 10:22
babilon
568
Zao mi je sto te je to spopalo, mogu misliti muke :/. Ja nisam imala problem taj, ali znam da se kuza moze dosta osusiti pa ti to moze izazivat svrab? Nadam se da ce ti se neko javiti sa konkretni obrazlozenjem ;D
05.09.2011, 10:25
sheri
1515
ja nisam imala takav slucaj, mene je samo stomak uzasno svrbio. i mazala sam maslinovim uljem, i sve bilo ok. mozda da i ti probas
05.09.2011, 10:25
mama_debeljuca
908
Ne bi bilo loše da uzmeš šumeći kalcijum sa vitaminom c, sandoz čini mi se. Nemoj da pereš ruke i noge nikakvim sapunom, kupkom i sl.samo čistom vodom.
05.09.2011, 10:28
Visnja RR
15102
najbolje posjeti svog doktora...dace ti nesto da ti se to smiri...mozda kalcij ali mozda i neku kremicu i gel obzirom da si trudnica
05.09.2011, 23:46
Mjeseceva Pratilja
975
Peri noge. Salim se.. Meni se znala desiti jako suha koza bas na tim predjelima i srklet me je lovio.. Kvasila sam vodom i bilo je dobro dok je bilo vlazno..Kad se osusi Jovo na novo.. Poslije toga sam mazala maslinovim uljem i bilo je ok. Vremenom je proslo.
mene ponekad svrbucka po rukama i to ramena i ruke ali s vremena na vrijeme...nije strasno...ali nastojim sto manje cesati.....probala sam, sa aloa vera gelom .....nista ...onda sam pocela bademovom kremom i puno je bolje....uzela sam onda i kupku djeciju niveinu i to senzitiv i mlijeko za tijelo nivea baby senzitiv i jos je bolje.... Mislim da smo osjetljivi pa se na sve reaguje vise nego sto bi da nismo trudni....
Probaj i ti sa necim od ovog pa vidi ako ne bude bolje....doktor...