cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Smeđi iscjekad

clock-img

02.05.2017, 20:16

clock-img

Midaa

pencil-img

3

Eh ovako drage moje umjesto menstracije pojavio mi se semđi iscjedak pomjesan sa sluzi i to u nekoliko navrata menstraciju jos nisam dobila a trebala je doci 20.03. sta vi mislite jeli nesto opasno? Odnose imam redovno sa muzem i ne cuvamo se jer on silno zeli bebu? Test za trdnocu sam radila 25.03. bio je negativan ? :(

clock-img

03.05.2017, 08:35

clock-img

ziel

pencil-img

2568

IZVORNA PORUKA: Midaa

Eh ovako drage moje umjesto menstracije pojavio mi se semđi iscjedak pomjesan sa sluzi i to u nekoliko navrata menstraciju jos nisam dobila a trebala je doci 20.03. sta vi mislite jeli nesto opasno? Odnose imam redovno sa muzem i ne cuvamo se jer on silno zeli bebu? Test za trdnocu sam radila 25.03. bio je negativan ? :(

Draga moja davno je bilo to kad si radila test. Vrijeme da ponovis user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

clock-img

08.05.2017, 17:13

clock-img

Midaa

pencil-img

3

Radila sam test ponovo i opet negativana? Sta mislite sta bi mogo bit uzrok tome?
user posted image

clock-img

09.05.2017, 07:17

clock-img

ziel

pencil-img

2568

IZVORNA PORUKA: Midaa

Radila sam test ponovo i opet negativana? Sta mislite sta bi mogo bit uzrok tome?
user posted image

Onda kod ginekologa na pregled. Ovdje mozemo samo nagadjati.

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Zadnji članci

article-img