OŠ '''' Mula Mustafa Bašeskija'''' --- ''''istureno '''' odjeljnje Sedrenik( ja zovem podružnica pa me ruže )
I razred
odjeljenje 16 učenika
Bosanski jezik i književnost: Maštalica 1, Dječija Knjiga-Bosanka riječ'''''' Sarajevo- Zehra Hubijar
Maštalica 2, Dječija Knjiga-Bosanka riječ'''''' Sarajevo- Zehra Hubijar
Matematika: Radni uždbenik, SP-Sarajevo Publishing, - Boško Jagodić
Moja okolina: Moja Okolina radni udžbenik , Bosanska knjiga, Samira Lugavić, Mediha Pašić
Muzičko: radni uždneik Muzička/glazbena kultura, SP-Sarajevo Publishing,- Selma Ferović, Indira Meškić
Likovno: radni udžbenik Likovna kultura, SP-Sarajevo Publishing,- Jasna Mujkić
Ove knjige smo dobili u školi besplatno na poklon, nove.
Pored njih smo korištenu/polovnu dobili
Vjeronauka: vjeronauka, El-kalem, Ibrahim Begović
Uz predmet Bosanski jezik i književnost dobili smo do škole u kopiranom i uvezanom izdanju jer su knjige kasnije 15 dana
Nastavni list iz Mašatlicu 1, Dječija Knjiga-Bosanka riječ''''- zehra Hubijar Sanja Soče,
a kupili smo u dogovoru sa školom, direktroricom, učiteljicom ( rečeno nam da samo novac 7.5 KM donesemo oni će kupiti zbirno)
Nastavni list iz Mašatlicu 2, Dječija Knjiga-Bosanka riječ''''- zehra Hubijar Sanja Soče,
Sa drugim polugodištem svaki predmet prati sveska.
za Bosnaki jezik koritimo sa standradnim širokim linijama, forma široka-uska linija za pisanje velikih i malih slova je nepotrebna kažu.
Kupili smo u dogovoru sa učiteljicom Slovaricu u izdanju Planjaksa 5 KM koja sadrži i ilustravnu slikovnicu sa slikom koja prati slovo i djelom za ispis slova u formi malo i veliko slovo-široka-uska linija.
mimo redonih časova u školi je velika ponuda fakultativnih aktivnosti po volji...čas nakon natave
Sport - 10 Km mjesečno ( 2 puta sedično)
Engleski jezik 40 Km mjesečno + knjige uz to... ( 2 puta sedično)
Mankeneni
Folklor...
Karate
Košarka....
ove cijene i termine ne znam jer nismo bili zainteresirani
PS. Slomih mamu na telefon