Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Imamo teme gdje kupiti i kakve kupiti cipelice za bebe, a nigdje kako ih same možemo napraviti...Pa evo par ideja i linkova kako se prave... ja sam oduševljena kad sam vidjela pogotov za djevojčice ...
Ako ste pravile ovako nešto voljela bih da vidim i vaše kreacije
Ako ubijedim sestru pošto ona ima mašinu (ali je polijena) napravit ćemo conversice za mog Alima ...pa et možda i mi stavimo svoju slikicu
14.03.2010, 17:09
Anoniman
Breskva, hvala puno na ideji!!! Krajem godine postajem tetka po drugi put, pa će bebač dobiti od tetke nove pape...
14.03.2010, 17:51
Koalinka
127
Breskva, divne su, ja sam oduševljena, super što ima i šablon pa možemo probati... Hvala ti za ovaj link!
14.03.2010, 18:16
lekica83
689
Breskva super ideja i predivne su cipelice, a posto moja mama ima masinu ima da je zaposlim, hehehe, hvala punooo
14.03.2010, 20:12
Lejla Ka
5544
Pre pre pre slatke su!
18.03.2010, 10:17
mamica87
518
Breskva da te pohvalim super ideja bas su slatke cipelice
22.03.2010, 09:36
Anoniman
nema na čemu drage moje ja sam samo proslijedila link na koji sam naišla znam da ovdje ima kreativnih ženica koje bi ovo super odradile...Ja čekam na vaše sličice, meni će trebati baš puuno vremena
26.04.2010, 22:36
Mya_81 RR
5531
Ideja je fenomenalna
27.04.2010, 14:50
mamina cura
1288
Super su cipelice. Ima u hr teta sivalica koja radi fenomenalno slatke po narudzbi ;) Zove se Fana
Ima li neka clanica foruma da se bavi sivenjem cipelica ze bebe? Pozeljno bi bilo da je iz Zenice,ali nije uslov. Nisam bas nadarena za bilo kakve rukotvorine, niti imam koga poznatog da mi sasije, a imam more ideja ...Vidjela sam preslatke baletankice u H&M, ali online narudzbe ne idu za BiH... Btw, mozete li mi preporuciti prodavnice sa obucom za bebe u Sarajevu? Cesto dolazim, pa da ne lutam, do sada sam bila samo u Chiccu.
11.12.2013, 23:41
palcica.a
12
Vidjela sam na jednom portalu uputstvo za pravljenje torte u obliku djecijih cipelica...predobra izgleda :)
26.09.2014, 13:20
gagala
152
IZVORNA PORUKA: Gia80
Ima li neka clanica foruma da se bavi sivenjem cipelica ze bebe? Pozeljno bi bilo da je iz Zenice,ali nije uslov. Nisam bas nadarena za bilo kakve rukotvorine, niti imam koga poznatog da mi sasije, a imam more ideja ...Vidjela sam preslatke baletankice u H&M, ali online narudzbe ne idu za BiH... Btw, mozete li mi preporuciti prodavnice sa obucom za bebe u Sarajevu? Cesto dolazim, pa da ne lutam, do sada sam bila samo u Chiccu.
gia, imam mašinu i nije frka da ti se sašije ako nešto želiš ...samo javni na pp pa se dogovorimo
26.09.2014, 13:22
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: gagala gia, imam mašinu i nije frka da ti se sašije ako nešto želiš ...samo javni na pp pa se dogovorimo
S obzirom da je žena pisala prije 3 godine, možda joj više i ne trebaju
26.09.2014, 13:58
gagala
152
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: gagala gia, imam mašinu i nije frka da ti se sašije ako nešto želiš ...samo javni na pp pa se dogovorimo
DEFINITIVNO JOJ NE TREBAJU .....a ja baš nemam običaj pogledati datume postova - sramim se
26.09.2014, 14:02
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: gagala
IZVORNA PORUKA: MicoTico
DEFINITIVNO JOJ NE TREBAJU .....a ja baš nemam običaj pogledati datume postova - sramim se
gagala ostavi se ti cipelica..nego daj te fotkice sta si farbala...daj prijedlog savjet sve prihvatam dok nisam pocela farbati
26.09.2014, 14:19
gagala
152
nisam još ništa farbala salmy ..... niti ću uskoro .... radim dekupaž od novina na svojim policama
a za vikend mislim da ću postavim slike kesica za začinsko bilje protiv moljaca .....jedna već planirana za poklon, ima još 2 da završim
dekupaž je planiran za narednu subotu
26.09.2014, 14:26
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: gagala
nisam još ništa farbala salmy ..... niti ću uskoro .... radim dekupaž od novina na svojim policama
a za vikend mislim da ću postavim slike kesica za začinsko bilje protiv moljaca .....jedna već planirana za poklon, ima još 2 da završim