Mm vec odavno zeli da kupi masinu za rezanje prvenstveno salame i dr. Vi koji je imate je l' je koristite bas cesto ili skuplja negdje prasinu? Je li i to ulaganje novca u glupost? Ja nisam nikako za to, ali on je lud za tim. Bojim se da cemo baciti pare i koristiti cemo je na pocetku i poslije necemo znati ni gdje smo je ostavili. Ako imate tu spravu koje je marke, koju preporucujete?
12.03.2013, 14:07
Blue rose RR
4361
Mi smo ga imali i u početku sam ga koristila, pogotovu u početku. Međutim kad smo krenuli sa pranjem onih dijelova - ne isplati se. Tako da sam proslijedila mami :)
12.03.2013, 14:11
malena27 RR
15117
Mi smo ga kupili prije nekih 4-5 godina, stoji u ormaricu...ponekad ga koristimo i to kad smo u zurbi...a nismo ga ni jeftino platili - definitivno se isplati kupiti neki profesionalni dobar noz - manje prostora zauzima i manje prasine kupi... jos ostane koji dinar u dzepu
Mi smo silne pare platili to cudo. Dok mm nije uzeo nije se smirio. Uglavnom dobra je stvar ako imas goste i ako ti treba puno. Ali nije za svakodnevno rezanje, barem mi ne koristimo. Ja uglavnom koristim kad mi trebaju gosti doci pa meze narezem. I hljeb na tome sjecem, kao i sir, suhovine itd.
12.03.2013, 14:16
mala_sa
1353
IZVORNA PORUKA: Galicia
Mi smo silne pare platili to cudo. Dok mm nije uzeo nije se smirio. Uglavnom dobra je stvar ako imas goste i ako ti treba puno. Ali nije za svakodnevno rezanje, barem mi ne koristimo. Ja uglavnom koristim kad mi trebaju gosti doci pa meze narezem. I hljeb na tome sjecem, kao i sir, suhovine itd.
Imaju je i moji svekiji; i koriste bas kako Galcija napisa; jednom godisnje. Na njoj rezu takodjer suhovinu i tanke kriske hljeba.
12.03.2013, 14:19
maja78 RR
4163
ma to je samo kad gosti dolaze, a obzirom da sad u svakom marketu rezu suhomesnate i sir i za tu mezu i rezanje kod kuce nema vise potrebe
12.03.2013, 14:21
Dalil@
588
Zasto kupovati spravu kada se moze kupiti vec narezana salama/sir/hljeb u trgovini? I to sve bez dodatnog troska, pranja masine i sl .
12.03.2013, 14:22
SdZ
2784
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ma to je samo kad gosti dolaze, a obzirom da sad u svakom marketu rezu suhomesnate i sir i za tu mezu i rezanje kod kuce nema vise potrebe
I ja to kazem, ali mm navalio k'o da se ima danas para viska.
12.03.2013, 15:23
bambi1
132
Joj mi smo bas bacili pare na to, stoji i skuplja prasinu a bas smo je fino platili, gorenje.