IZVORNA PORUKA: proud mom
vidim da nema puno komentara na ovu temu... vjerojatno što svi želimo da "skrijemo" ono što nas muči, ili možda nemamo dovoljno hrabrosti da priznamo drugima ono što ne možemo da priznamo ni sebi
...ne razumijemo se u milijun stvari... shvatanja i percepciranje dijeteta nam je 100% različito i nekako se nikako ne razumijemo... jednostavno, imam osjećaj, kako ja to volim reći, da je sve otišlo u Honduras...
Ne bih se složila sa prvom konstatacijom, jednostavno neke teme, ne dođu, ne legnu u pravo vrijeme. Tako inače ja djelujem. Jednostavno mi se ne piše duge postove.
Ali eto, inat se probudio.
Sad se vraćam na drugi dio citiranog teksta, i voljela bih da nam kažeš, da li ste o temama o kojima SADA ne možete naći zajednički jezik, ste razgovarali i dok ste bili u vezi, odnosno u vremenu dok beba nije došla?
Ne znam za druge, ali sam od momenta kada je naša veza (mene i mm) prerasla u ozbiljnost, i onog momoneta kada se počelo pričati o NAMA kao o jednom biću u braku, sama sam potencirala teme, događaje, osjećaje koje se mogu desiti, ili će se sigurno desiti u braku. Razlog tome je bio što smo imali oko sebe ljude koji imali super brak/vezu i oni koji to nisu.
Svaki susret sa njima, je meni odnosno nama bio još jedna više tema - kako ćemo mi u braku, ili kako nećemo mi u braku.
A jedna od bitnijih stvari jeste bilo naše podudaranje u načinu odgoja djeteta, i pristupu inače tom novom životu, u našem braku.