Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Danas sam na poslu zaboravila mobitel i kada sam se vratila po njega, kolegice su mi gledale mobitel. Da li postoji u krivičnom zakonu takvo djelo??? Odgovor mi je potreban odmah jer ih namjeravam tužiti obje zbog toga.
01.06.2010, 20:13
gerberka
-1539
vjerujem da se grozno osječaš..danas je takvo vrijeme - ne može čovjek tužizi poslodavca kad shvati da mu godinama nije uplacivao staž..mislim može, ali neuspješno. Dokaze nemaš, to Sud traži, ali neka ti vodilja bude misao da im je tvoj život toliko interesantan baš zbog toga što im je njihov dosadan, pa se bavi tvojim. Baš su fuj stvarno.
01.06.2010, 22:00
titi
50
nevjerujem da ih mozes tuziti zbog toga ali vjerujem da ces ga iduci put uredno staviti u torbu, ako vec nisu uzele iz te iste svakakvi ljudi ima, neznam sta im je bio cilj
02.06.2010, 16:16
hanabanana
4435
Ne možeš ih tužiti u smislu u kojem si pitala, a oslanjanjem na kz. Ali vjerujem da u firmi postoji pravilnik koji ovakvo ponašanje sankcioniše, ako ništa kroz discplinski postupak.
02.06.2010, 17:03
medi87
1006
U KZ BiH, a ni FBiH nije propisano krivično djelo povreda privatnosti u obliku u kojem je prikazan tvoj slučaj, jedino je moguće kao što cure kažu da sa svojim poslodavcem popričaš oko toga i nađete rješenje