Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mi smo mladi bračni par koji zapravo volimo i želimo pomoći onoj najpotrebnijoj djeci, napuštenoj djeci s posebnim potrebama, diljom Hrvatske već pomažemo u nekolicini domova i centara, u Srbiji pomažemo dva doma, pa eto ja bih vas molila da mi Kažete gdje ima u Bosni, vrlo smo često u Bosanskoj Kostajnici, pa eto ako znate tamo blizu neki, bila bih vam vrlo zahvalna.
06.02.2011, 00:05
Blabla12
10
Ajde cure pišite, sigurno netko zna. Diba svaka čast, prekrasno
06.02.2011, 00:09
klemzi
2988
IZVORNA PORUKA: diba
Mi smo mladi bračni par koji zapravo volimo i želimo pomoći onoj najpotrebnijoj djeci, napuštenoj djeci s posebnim potrebama, diljom Hrvatske već pomažemo u nekolicini domova i centara, u Srbiji pomažemo dva doma, pa eto ja bih vas molila da mi Kažete gdje ima u Bosni, vrlo smo često u Bosanskoj Kostajnici, pa eto ako znate tamo blizu neki, bila bih vam vrlo zahvalna.
U mom gradu ima Udruženje za djecu sa posebnim potrebama, ali vam je to sigurno daleko, Gradačac je upitanju. Za područje oko B. Kostajnice zaista ne znam, ali će se sigurno javiti neka forumašica koja zna. Za vas