Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage moje forumašice, Ovim putem Vas pozivam ukoliko ste u mogućnosti da sudjelujete u prikupljanju novaca za liječenje zeničanina Kenana Kremića rođenog 1977. godine. Kenan boluje od teške bolesti (akutne limfne leukemije), i trenutno se nalazi na lječenju na klinici u Sarajevu. Jedino moguće lječenje je presadjivanje koštane srži koje je iznimno skupo!
Sve donacije možete uplatiti na sljedeći način:
Svrha doznake : Uplata za lječenje Kremić Kenana Partija 1605017110008935 Primalac : Vakufska banka dd Filijala Zenica Broj žiro računa: 1604208500013786 (Molimo Vas prilikom uplate OBAVEZNO navesti broj partije)
Takodjer, možete nazvati i humanitarni broj 090 291 054 kojim donirate 2KM.
Nemojte se ustručavati uplatiti bilo koliko, jer i vaših nekoliko maraka njemu puno znači, a znamo da malim koracima činimo velike stvari!
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 10.10.2010 18:28:00 >
10.10.2010, 18:31
Visnja RR
15102
nazvala
10.10.2010, 18:35
koka i po
7309
nazvala.
10.10.2010, 18:41
Anoniman
takodjer
iako mrzim ostavljati telekomu
10.10.2010, 19:49
mamine oci
4300
nazvala svaki dan bar po jednom
"Nemojte se ustručavati uplatiti bilo koliko, jer i vaših nekoliko maraka njemu puno znači, a znamo da malim koracima činimo velike stvari"
10.10.2010, 19:56
Mya_81 RR
5531
Iako je humanitarni broj zaista najjednostavniji način, a većina će uraditi upravo tako, jednostavno mi se ne svidja jer se na naplatu čeka dugo.
A nažalost u ovom slučaju nemamo puno vremena da prikupimo sva potrebna novčana sredstva
10.10.2010, 20:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Iako je humanitarni broj zaista najjednostavniji način, a većina će uraditi upravo tako, jednostavno mi se ne svidja jer se na naplatu čeka dugo.
A nažalost u ovom slučaju nemamo puno vremena da prikupimo sva potrebna novčana sredstva
ma moja Mya...iako je totalno ot...najgore je to sto pola uzme telekom...eto koliko su oni humani
10.10.2010, 21:14
anidla
3683
nazvala....
10.10.2010, 21:15
malena27 RR
15117
Drage forumašice,
prije svega želim da vam se zahvalim na dosadašnjem učešću u humanitarnim akcijama naše Ringeraje. . I ovaj put vas molim da reagujemo i učestvujemo s malim doprinosom za Kenana kojem je potreban novac za liječenje. Sve možete pozvati na gore naveden broj telefona, a forumašice iz Zenice također mogu:
1. Sutra, 11.10. (ponedjeljak) ispred "TRI TRAFIKE" kod Kamenog mosta dati svoj prilog, kada će se odraditi cjelodnevno prikupljane novca za Kenu. Vjerovatno će se uraditi i majice na kojima će pisati "ZA KENANA" i letci na kojima će pisati "MARKA KOJA ŽIVOT ZNAČI" pa ćemo probati skupiti što vise novca... Molim da razglasite SVIM ljudima ovu informaciju. Možete ovu informaciju i postaviti na svoje statuse fb profila.
2. U četvrtak 14.10. (08-24h), u Hard Rock-u možete doći i popiti kafu za KENANA!!!!!! Znači sav prihod od kafe taj dan, biti će uručen njegovoj porodici. Dođite, popijte kaficu i još jednom učinite dobro djelo.....
3. Karte za koncert u Clubu 72 u četvrtak 14.10.2010, u iznosu od 3 KM možete kupiti u knjižari "Svjetlostkomerc" u tržnom centru Džananović, Tatto studio Cober i u firmi LOGOSOFT (Biznis centar Aksa). Sav prihod od prodatih karti ide u donaciju za liječenje našeg Kenana. Dodjite i podržite nas u akciji.
HVALA VAM!!!
< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.10.2010 21:17:20 >
malena hvala na ovom detaljnom obavjestenju...pokusat cemo biti sto humaniji
10.10.2010, 21:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
nazvala....
i ja
10.10.2010, 22:26
Hanady RR
18727
nazvala i izvršila skromnu uplatu e-bankarstvom jako bih se radovala da pomognemo ovome momku...nekako me rastužila činjenica brzine ravoja bolesti, njegovih godina mladih.
Rado bih na koncert ili kafu za njega otišla...ali otom-potom
Sad razmišljam da nađemp lokal u Sarajevu za ovu vrtu kafice ili igraonicu...pa da prihod od 50% recimo naše dječice iz Sarajeva koja su tamo sat vremena ide na žiro račun ovaj.
Treba malo razmisliti...dali neko ima prijedlog...ja ima dva... pokušat ću sutra dobiti informacije pa javim.
11.10.2010, 12:09
Nedi
1147
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
Drage forumašice,
prije svega želim da vam se zahvalim na dosadašnjem učešću u humanitarnim akcijama naše Ringeraje. . I ovaj put vas molim da reagujemo i učestvujemo s malim doprinosom za Kenana kojem je potreban novac za liječenje. Sve možete pozvati na gore naveden broj telefona, a forumašice iz Zenice također mogu:
1. Sutra, 11.10. (ponedjeljak) ispred "TRI TRAFIKE" kod Kamenog mosta dati svoj prilog, kada će se odraditi cjelodnevno prikupljane novca za Kenu. Vjerovatno će se uraditi i majice na kojima će pisati "ZA KENANA" i letci na kojima će pisati "MARKA KOJA ŽIVOT ZNAČI" pa ćemo probati skupiti što vise novca... Molim da razglasite SVIM ljudima ovu informaciju. Možete ovu informaciju i postaviti na svoje statuse fb profila.
2. U četvrtak 14.10. (08-24h), u Hard Rock-u možete doći i popiti kafu za KENANA!!!!!! Znači sav prihod od kafe taj dan, biti će uručen njegovoj porodici. Dođite, popijte kaficu i još jednom učinite dobro djelo.....
3. Karte za koncert u Clubu 72 u četvrtak 14.10.2010, u iznosu od 3 KM možete kupiti u knjižari "Svjetlostkomerc" u tržnom centru Džananović, Tatto studio Cober i u firmi LOGOSOFT (Biznis centar Aksa). Sav prihod od prodatih karti ide u donaciju za liječenje našeg Kenana. Dodjite i podržite nas u akciji.
HVALA VAM!!!
Malena hvala ti mnogo što si ovako detaljno objasnila...više nisam sigurna gdje sam šta napisala. Planirano je mnogo aktivnosti i svi radimo onoliko koliko je u nasoj moci a ja cu obavjestavati i ovdje kako budemo napredovali sa akcijom.
Hvala svima na pomoci.
12.10.2010, 12:37
Nedi
1147
Samo da podignem temu
12.10.2010, 13:49
henna ze
475
tako sam ponosna ovih dana što sam zeničanka..toliko su se ljudi angažovali da pomognu..i znam da ljudi uplaćuju i na račun koliko ko može ( moje radne kolege su uplatili svako ponešto)..ja sam sigurn da će se novac skupiti..Kenu lično ne poznajem..ali ga znam iz vidjenja kao i mnogo raje naše generacije..i ne sumjam da će se novac skupiti...sada je samo bitno da se operacija izvrši što prije i da uspije... Nedi ja sam skontala da si mu prijateljica..i da ti kažem da se ne sikiraš..novac će sigurno biti... ovih dana Zenica diše za Kenu
12.10.2010, 15:34
malena27 RR
15117
Ja sam jucer poslije posla otisla kod ''Tri trafike'' da dam svoj skromni prilog... Momak koji je Kenanov prijatelj, a mm skolski drug mi je rekao da je bilo jako puno zenicana i zenicanki koji su maksuz dosli da ubace novac u kutiju priloga za lijecenje Kenana i da se pozitivno iznenadio i on i ostali Kenanovi prijatelji koji su bili takodjer prisutni!
Naravno, mm i ja u cetvrtak poslijepodne idemo u Hard Rock caffe i nakon kafice u Klub 072.... Pridruzice se i mya81 sa njm. Pozivam sve zenicanke-ringerajice da nam se pridruze!
Da postavim i ovdje: Uplata sredstava iz inostranstva vrši se na slijedeći način:
SVRHA UPLATE: Uplata za liječenje Kremić Kenana PRIMALAC: Kremić Besim Prve zeničke brigade 13a 72000 ZENICA
IBAN: BA39 1605017110008741 Vakufska banka dd Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
BIC Code: VAKUBA 22 KORESPODENTNA BANKA: COMMERZBANK AG
FRANKFURT, GERMANY BIC Code: COBADEFF
Hvala mnogo
15.10.2010, 15:48
Nedi
1147
Nadam se da vam nisam dosadna...samo da podignem temu.
Ponosna sam na ljude dobre volje koji pomazu na bilo koji nacin i sad sam sigurna da ce biti dovoljno novca.
Hvala svima
01.11.2010, 15:53
Nedi
1147
Ima li koja zenica iz Zenice da bi mi pravila drustvo za vikend u distribuciji letaka? Ja sam dobila Meokusnice...Pišite na PP ili ovdje
29.11.2010, 11:00
Nedi
1147
Drage forumasice,
08.decembra se odrzava koncert za liječenje Kenana u Zeničkoj gradskoj areni. Koncert ce odrzati Seka Aleksić i gosti. Karte mozete kupiti kod mene kao i dobiti sve dodatne informacije. Ranije nisam bila fan Seke Aleksić ali sada joj mnogo zahvaljujem i nadam se da cemo uspjeti prodati 10 000 karata za koncert.