IZVORNA PORUKA: ena23
Ja mislila ovo tema o hanady
a što ženo o meni
...joj slatka si....
a u skaldu sa temom...
ja se divim svojoj mlađoj zaovi....
Gledam je juče...smije se, podržava sve oko sebe, na sve je spremna...za svoju djecu, za bolesnu svekrvu u podstnarskom stanu.
Bila je kećrka jako kratno jer njih od njene 15 godine nema više. Pomogla je bratu svome, na teren ga pratila i dočekivala sa strahom dla će doći on ili neko da joj opet nešto javi,i od ništa ručak mu pravila....
dala mu diplomu u ruke...on je studirao a ona radila da ima toplo, oprano i skuhano.
sve sam mislila život će se konačno njoj nasmijati, ali oko nje stalno neke patnje....
Dječicu dragu izrdoila ali stalno bolešljivi, malo malo bolnica....
svekar umro na dan rođenja djeteta...
svekrva moždana dva imala sebi je uzela da je pazi dok je na trudničkom...
Gledam je sinoć smije se...priča vic i planira...
Planira naše zajedničke dane....
Planira da živi dugo i zdravo sa nama...
Planira da djecu na put izvede ako treba i sama....
Planira da započne temelje kući svojoj sama ko treba jer ovaj za koga se udala nije nešto vičan tome....
ja znam ona će uspjeti...zaslužila je.
miko moja ja ti se divim, nemalo puta pala bi pred tobom na koljena...a ti znaš ja ne padam tako lako....
tebi Miko posvetila bih život ko i svojoj djeci i bratu svome...jer ti si Miko bezgrešna tebe je lijepo imati kraj sebe
a baška miko što ti mene zoveš da me pitaš šta da mi pomogneš...ti koja vremena za sebe nemaš....
ne treba mi ništa samo mi dođi svaki dan, svaku noć...jer ja kad vas dan ne vidim odjećam se praznom
< Poruku je uredio Hanady RR -- 10.2.2011 11:48:17 >