Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Neobavezno o medicinski potpomognutoj oplodnji - decembar!
1
06.12.2016, 09:47
malena27 RR
15117
Sretno cure u ovom divnom mjesecu! Prvog dana decembra rodjena, a zadnjeg potvrdila betu! Koji je to mjesec bio prije 6 godina... ludilo...
I vama zelim puno radosti u njemu...
AN Nur - nikako uzimati lijekove na svoju ruku - proci ce - do tada pij puno, puno tecnosti i jedi vlaknastiju hranu...
08.12.2016, 00:27
An Nur
243
Pojela sam dva paketića suhih šljiva i jela samo puno supe i sad je bolje. To je od utrića. Ipak sumnjam da će išta od ovog biti. Boli me stomak kao i inače pred . Ima li iko pojma koliko snižen, dakle baš puno nizak testosteron ima veze sa uspjehom MPO? Kako to inače utiče na organizam žene? I još mi nije jasno kako sam sa tako niskim testosteronom ovako dlakava po nogama i šire? Osim toga već sam pisala u Prag da se informišem i razmotrim doniranje js. Umorna sam od maltretitanja vlastitog organizma i psihe sa ovim površnim mpo pokušajima.
Beta je sutra, a ja sam dobila jucer. I to obilno dobila. Zvala sam kliniku. Rekli da odmah dodjemo na uzv pa sutra idemo u Sarajevo. Prva klinika u kojoj su mi poslije negativne bete rekli "ali gospodjo vi obavezno morate doci prije kraja da se pregledate. Inace, samo se cuje "dobro prenijet cu doktoru" i vise se niko ne javi... Daj mi Boze da se i ovaj moj "slucaj" konacno raspetlja!
Sada sam dobro. vratila sam se u kolotečinu. pijem yasmin i čekam ciklus pa ću opet u Bahceci. Dobri su mi, brižni i puni želje da pomognu. Svako malo čujem da su uspjeli nekom u mom gradu pomoći da dobije bebaća. Malo sam ih šokirala kad sam spomenula kupovinu js. Misle da još nije vrijeme za to i da mi je to zadnja opcija. Pa eto vidićemo kako dalje. Slušat ću ih.