cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Neo-Penotran vaginalete

clock-img

27.04.2012, 11:17

clock-img

mist

pencil-img

32

Doktor mi je preporucio ove vaginalete jer imam povećan sekret, brisevi su u redu, ali imam dosta bakterija u urinu. Da li je neka od vas koristila i kakva su vam iskustva?

clock-img

27.04.2012, 11:18

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

ove vaginalete ti djeluju na pojačan vaginalni sekrete, a na bakterije u urinu ne mogu nikako djelovati

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

27.04.2012, 11:45

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Za bakterije u urunu ti treba druga terapija , vaginalete su za pojacan sekret sto je vec rekla vjestica. Ja sam ih koristila i pomogle su mi

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

27.04.2012, 12:19

clock-img

felix

pencil-img

1166

IZVORNA PORUKA: mist

Doktor mi je preporucio ove vaginalete jer imam povećan sekret, brisevi su u redu, ali imam dosta bakterija u urinu. Da li je neka od vas koristila i kakva su vam iskustva?

jesam ja u trudnoci ove koristila nisu loše user posted image

clock-img

27.04.2012, 13:04

clock-img

mist

pencil-img

32

dobila sam ja i čaj za bakterije u trudnoći, a i ove vaginalete, ali iskreno, nikada ranije nisam čula za njih pa sam sada rastećerenija kada vidim da je još neko koristio. Uh, ovaj forum je super i hvala vam na odgovorimauser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img