Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Kao sto naslov kaze... Koja je to najbolja/najgora vasa investicija?
najbolj investicija - stan najgora invesicija - frižider _____________________________"U laži su kratke noge ! "
po meni najbolja stan ili kuca,a najgora pa ne znam nebi kupovala sto mi nije potrebno ! _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
a niu sama ne znam, sve su mi najgore hahahha ja najvise volim slagati pare
IZVORNA PORUKA: hatepsut po meni najbolja stan ili kuca,a najgora pa ne znam nebi kupovala sto mi nije potrebno !
Najbolja investicija - perspektivan biznis, krov nad glavom Najgora investicija -pojma nemam, nije ih bilo _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
Najbolja...ima ih vise...najveca najbolja je stan, a najgora...pa svako drugi shoping...(ono iz dosade ).
najbolja - djeca najgora- uh ima ih _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
najgora nas jos nije stigla...a ni najbolja _____________________________29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
Ova dilema se javlja svake godine pred Ramazan, kada mnoge majke žele da poste, ali se pitaju da ...
Trudnica
Pedijatar objašnjava zašto se čini da su slučajevi koinfekcija u porastu kod djece i šta roditelj...
Zdravlje i bezbjednost
Motorni razvoj djeteta od rođenja do odrasle dobi je uslovljen kako sazrijevanjem centralnog nerv...
Odgoj, razvoj i njega
Slomljen zub, pa čak i ako se radi o djeliću zuba, računa se kao rana na koži. Na zub se stavlja ...