cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Miris djetinjstva :)

clock-img

11.03.2013, 14:34

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

najljepše uspomene iz djetinjstva

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

11.03.2013, 14:37

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

Mene moje djetinjstvo sjeti na dane provedene kod deda i nana (rahmet im dušama), na masovno sankanje, igranje žmire, čorobake, klikera, na krišku namazanu kajmakom domaćim, na kampovanje sa roditeljima, na Jugu 45 user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

11.03.2013, 14:57

clock-img

felix

pencil-img

1166

joj ima puno toga najdrze mi igranje s društvom prije rata , igranje klikrea , igranje lopte tu sam rasturala djecake al udaranje po nogama hahah hahha pa pravljenja od blata pite , pa od blata pravili topove pa bacali ciji ce više pući .
Ici u kradje trešanja, jabuka, krastavica mislim povrca user posted image jojj ... pa onda nocenje kod drugarica do neki sati budalesnja smijanja igranje karti, pricanja nasi prica .....

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

clock-img

11.03.2013, 15:02

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

djetinjstvo me asocira na moju najdražu H ,moju najbolju drugaricu,naše druženje,nestašluke,razgovore,
nažalost život nas je razdvojimo ali samo kilometrima,drugačije ne,ona živi u njemačkoj tako da se viđamo jednom godišnje

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

11.03.2013, 15:04

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Imam jako puno divnih momenata...i onih malo manje, ali prva asocijacija kad sam pročitala naslov mi je bila ona kisela tarhana. Nju kad probam tačno se vratim u period vrtića...tačno znam gdje sam sjedila i baš u tom momentu prozivim taj trenutak. Urezano je duboko u sjecanje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

11.03.2013, 15:14

clock-img

DM

pencil-img

2408

Meni je najdraže sjećanje-mamino krilouser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

11.03.2013, 15:35

clock-img

saninica

pencil-img

69

najljepsi miris iz djetinstva je miris hrane koju je spremala moja nena

clock-img

11.03.2013, 15:53

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

na djetinjstvo me podsjecaju zerdelije i ostalo zeleno voce koje smo brali i jeliuser posted image

clock-img

11.03.2013, 16:46

clock-img

Graziella

pencil-img

171

Mene na djetinjstvo podsjećaja miris novih knjiga,baš me vrati u osnovnu školu kad smo jedva čekai taj septembar da dobijemo sve novo

clock-img

11.03.2013, 20:13

clock-img

emina08

pencil-img

253

fale mi neka lica iz tog sretnog perioda pa mi se pomiješaju osjećanja

clock-img

11.03.2013, 20:16

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Miris bijele kafe, i novih udžbenika... user posted image

A onako, svašta me podsjeti na djetinjstvo. Snijeg koji pada, sunce kada jako sija, popodnevna tišina jer smo u to doba izlazili da se igramo u hladu ispred zgrade, bilo koja supa pogotovo ona u kojoj budu komadići mrkve, zdjelice pudinga na prozoru koje se hlade... Eeeeee bilo je lijepo... user posted image

< Poruku je uredio Adana -- 11.3.2013 20:17:17 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

11.03.2013, 20:19

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

miris zgrade u kojoj zivi moja majka i miris staleuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

11.03.2013, 20:24

clock-img

Amam

pencil-img

659

Miris caja od secera i ustipci s domacim kajmakom me vrate u dane provedene kod moje majke,miris konja me vrati u dane kad me r.djed ucio da jasem,dusa moja draga.

Miris i pogled na milka-cokoladu me vrati u djetinjstvo kad bi djed dolazio iz Njemacke i donosio mi te cokolade,ovdje ih nije bilo,miris nove odjece isto na taj period i raspakivanje torbi user posted image .

Krofne i tulumbe,odmah vidim sliku mame kako ih pravi pored sporeta.

...Volim moje djetinjstvo user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

12.03.2013, 08:25

clock-img

mamaibabo

pencil-img

324

Miris ljubicica uvjek posjeti na moju Bembasu,na igranje ema-esesa,na klikere,picigena.....

Volim svoje djetinjstvo
ustipci burek-najbolji na svijetu pravi moja mama
A moj babo eh dusa moja (Allahmu rahmetile) on e nama pricao price o vilama,dobrim i losim i uvjek je pobjedjivalo dobro,vodio nas na koziju cupriju ,brao nam cvijece i pravio vjence ....duso moja
babo hvala ti na predivnom djetinjstvu umro si mlad al ostavio duboko urezan trag bio si i vise od babeuser posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

clock-img

12.03.2013, 08:28

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Zalim sto moja djeca nemaju djtinjstvo kao ja sto sam imala i drugove iskrene.Igre su bile razne i uvjek zajeno i slozno.Cesto im pricam o mom odrastanju i nasim dogodovstinama

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

12.03.2013, 08:32

clock-img

smajli80

pencil-img

688

Miris kokosa na obali mora,novih knjiga, maminog sutlijaša...

Zaista je puno mirisa koji me vežu za moje prelijepo djetinjstvouser posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

clock-img

13.03.2013, 01:27

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

svi zajednicki blagdani, jelka, lampice... snijeg, pravljenje snjeska, ma sve zimske radosti. zajednicki rostilji, raspusti.... Bakini kolaci, mazenje s mamomuser posted image user posted image

clock-img

13.03.2013, 01:54

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Miris jorgovana i przene kafe.

Miris przenica i domaceg caja od nane, kod moje pokojne bakice. user posted image I dan danas mi taj miris u nosu.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

13.03.2013, 01:58

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Miris moje mame A.R. user posted image user posted image Miris mamine kuhinje, miris Sarajevskog smoga i zime, miris nanine kuće, miris udžbenika, školske torbe, pribora ...

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

Zadnji članci

article-img