cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Mišur rodila Anu!

clock-img

04.05.2010, 18:55

clock-img

Suzana

pencil-img

1698

Drage ženice,

Čast mi je javiti vam da je naša draga Banjalučanka Mišur prije sat i po rodila svoju princezu Anu, dugačku 54 cm a tešku 3.480 g! user posted image user posted image user posted image
Kako Mišur kaže, Ana nije puno namučila svoju mamicu! user posted image
Bravo za drage cure, i ovim putem iskrene čestitke porodici, puno sreće i zdravlja želimo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

clock-img

04.05.2010, 18:56

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitamo od srca!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 19:01

clock-img

tajcika

pencil-img

629

Misure sve najbolje tebi i tvojoj princezi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 19:01

clock-img

Miau

pencil-img

758

Bravo za malu Anu, iskrene cestitke mami!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 19:02

clock-img

Anoniman

Pa ne mogu da vjerujem da je tako brzo proslo user posted image
Mishur, cestitamo ti od srca, a malenoj Ani(koja ima predivno ime) zelimo sve najbolje u zivotuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 19:04

clock-img

kanita25

pencil-img

1042

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cestitamo sretnim roditeljima a malenoj Ani sve najljepse u zivotu ako Bog da..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

clock-img

04.05.2010, 20:06

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Čestitke mami, tati i braci Luki, da mala princeza bude blagoslovljena na ovom Svijetu, i da uživa u svakom trenu uz ljude koji je najviše vole.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

04.05.2010, 20:17

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Aj, kako divna vijest, mila moja Anice dobro nam došla dugo smo te čekali, i sad si tu s nama. Uživaj sa svojim bracom i roditeljima. Sretno. Mišur moja mila nadam se da si dobro prošla, željno očekujemo tvoju priču.

clock-img

04.05.2010, 21:18

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Najljepse cestitke od srca roditeljima, a bebica da nam bude zdrava i vesela svojoj mamiciuser posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

04.05.2010, 21:46

clock-img

Anoniman

pridruzujem se cestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 21:49

clock-img

Anoniman

Cestitamo ponosnim roditeljima, a malenoj Ani zelimo puno srece u zivotuuser posted image

clock-img

04.05.2010, 21:50

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Nek ti je sa srecom draga Misur.Uzivaj u svojoj maloj princezici.user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

04.05.2010, 21:51

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Cestitam roditeljima prinovu a maloj princezi sretan i dug zivot.

(Tvoja skoro ko moja, nije htijela iz pupe =) )

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

04.05.2010, 21:53

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

04.05.2010, 21:55

clock-img

anuska08

pencil-img

423

Čestitamo svima!!! user posted image user posted image user posted image Bebi želimo bezbrižno djetinjstvo i odrastanje! user posted image Prekrasno ime!!!user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

clock-img

04.05.2010, 22:14

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Čestitamo, mišuru i našoj rr bebici user posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

04.05.2010, 22:21

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Ancice mala, ja se jos sjecam kad je mama spominjala da ce ubrzo 'raditi' na novoj bebi. A ti si sad vec tuuser posted image

Neka te prate zdravlje i sreca, cestitke mami, tati i drugu Luki

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

04.05.2010, 22:31

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

Iskrene cestitke i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

clock-img

04.05.2010, 22:31

clock-img

D_K

pencil-img

2669

Cestitam od srca.
Drago mi je da porod nije bio tezak i da je bebica zdrava :))

Onaj pogled :))))

clock-img

04.05.2010, 22:58

clock-img

tweety

pencil-img

1407

Od srca sve najbolje mami,tati i braci,a miloj djevojčici iskrena dobrodošlica na ovaj svijet.

Uživajte i sretno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

04.05.2010, 23:01

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

i mi se pridruzujemo cestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

04.05.2010, 23:05

clock-img

nella

pencil-img

2402

cestitke od srca user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

clock-img

04.05.2010, 23:33

clock-img

amela2208

pencil-img

3060

IZVORNA PORUKA: tajcika

Misure sve najbolje tebi i tvojoj princezi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

clock-img

04.05.2010, 23:35

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

cestitke oduser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

04.05.2010, 23:47

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Cestitke i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 4.5.2010 23:48:17 >

Zadnji članci

article-img