cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Literatura, knjige

clock-img

09.12.2008, 09:58

clock-img

taze_mlada

pencil-img

377

Drage moje,

jeste li se osim interneta opskrbile dodatnom, tako reci printanom literaturom? Da li neko ima neku knjigu za preporuciti? po mogucnosti na nasem jeziku :))

clock-img

09.12.2008, 10:19

clock-img

Romali

pencil-img

2753

http://www.ringeraja.ba/forum/fb.asp?m=83946

Evo tu smo pričale o tomeuser posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

09.12.2008, 10:26

clock-img

Anoniman

Meni je prijateljica posudila "Sto oceivati u trudnoci" autori: Murkoff, Eisenberg, Hathaway , knjiga je prevedena s engleskog...meni licno je dosta pomogla jer je pisana na nacin pitanja-odgovori...tj. cesto postavljana pitanja, tegobe, strahovi... na koje zatim odgovara neki(valjda poznati) doktor....ma, da  nije bilo ove knjige upocetku panicila bi pravo :) mada mi je jako puno pomogao i ovaj forum...recimo kombinacija ove knjige i foruma je idealna  :)

clock-img

09.12.2008, 11:42

clock-img

mynxlee

pencil-img

1186

e, meni se s koljena na koljeno prenijela knjiga ''Roditelji i dijete'', Napredak - Zagreb. Staro, ma prastaro izdanje. Ima super stvari unutra.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

clock-img

09.12.2008, 20:46

clock-img

taze_mlada

pencil-img

377

IZVORNA PORUKA: Romali

http://www.ringeraja.ba/forum/fb.asp?m=83946

Evo tu smo pričale o tomeuser posted image

ok, hvala, nisam trazila pod dijelom za bebe .... user posted image

clock-img

09.12.2008, 20:49

clock-img

taze_mlada

pencil-img

377

IZVORNA PORUKA: dadada

Meni je prijateljica posudila "Sto oceivati u trudnoci" autori: Murkoff, Eisenberg, Hathaway , knjiga je prevedena s engleskog...meni licno je dosta pomogla jer je pisana na nacin pitanja-odgovori...tj. cesto postavljana pitanja, tegobe, strahovi... na koje zatim odgovara neki(valjda poznati) doktor....ma, da  nije bilo ove knjige upocetku panicila bi pravo :) mada mi je jako puno pomogao i ovaj forum...recimo kombinacija ove knjige i foruma je idealna  :)

nasla sam danas ovu knjigu, i djelovala je oki, tako da cu je vjerovatno uzeti cim legne plata user posted image iako je prijateljica uradila preprouku za "trudnoca kroz sedmice/tjedne" ali nisam ju uspjela naci (doduse gledala sam samo u sahinpasicuuser posted image )

Zadnji članci

article-img