Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
jeste li se osim interneta opskrbile dodatnom, tako reci printanom literaturom? Da li neko ima neku knjigu za preporuciti? po mogucnosti na nasem jeziku :))
23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
09.12.2008, 10:26
Anoniman
Meni je prijateljica posudila "Sto oceivati u trudnoci" autori: Murkoff, Eisenberg, Hathaway , knjiga je prevedena s engleskog...meni licno je dosta pomogla jer je pisana na nacin pitanja-odgovori...tj. cesto postavljana pitanja, tegobe, strahovi... na koje zatim odgovara neki(valjda poznati) doktor....ma, da nije bilo ove knjige upocetku panicila bi pravo :) mada mi je jako puno pomogao i ovaj forum...recimo kombinacija ove knjige i foruma je idealna :)
09.12.2008, 11:42
mynxlee
1186
e, meni se s koljena na koljeno prenijela knjiga ''Roditelji i dijete'', Napredak - Zagreb. Staro, ma prastaro izdanje. Ima super stvari unutra.
Meni je prijateljica posudila "Sto oceivati u trudnoci" autori: Murkoff, Eisenberg, Hathaway , knjiga je prevedena s engleskog...meni licno je dosta pomogla jer je pisana na nacin pitanja-odgovori...tj. cesto postavljana pitanja, tegobe, strahovi... na koje zatim odgovara neki(valjda poznati) doktor....ma, da nije bilo ove knjige upocetku panicila bi pravo :) mada mi je jako puno pomogao i ovaj forum...recimo kombinacija ove knjige i foruma je idealna :)
nasla sam danas ovu knjigu, i djelovala je oki, tako da cu je vjerovatno uzeti cim legne plata iako je prijateljica uradila preprouku za "trudnoca kroz sedmice/tjedne" ali nisam ju uspjela naci (doduse gledala sam samo u sahinpasicu )