Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Dakle moja smizla je sjedila na stolici u crnim helankicama,kada je ustala stolica je bila lijepo prosarana sa crnom bojom vjerovatno te helankice pustaju boju pa je stolica jedna i sljedece 2 poprimile indigo crnu boju:(
da li je neko imao tih problema ???? ..
Moderatori neka mi oproste jer sigurna sam da ima tema vezano za fleke i odrzavanje namjestaja al nisam nasla nista slicno za bjelu eko kozu.... veliki pozz :)))
01.10.2011, 22:28
M kao Mama
5536
Ništa brate feri u ruke i slobodno istrljaj, ispri opet krpom i to je to,
01.10.2011, 23:19
camm
1266
to sam prvo probala i nije pomoglo :(
01.10.2011, 23:23
de_de
639
IZVORNA PORUKA: camm
Neka forumasica je pisala na temi o odrzavanju namjestaja od eko koze da fleke skida mjesavinom limuna i sode bikarbone, ja misli i da zatim namjestaj premaze vazelinom, pa eto pokusaj na malom komadicu namjestaja. Evo LINK pa procitaj detaljnije
< Poruku je uredio de_de -- 1.10.2011 23:24:33 >
02.10.2011, 08:34
hampsi
303
Meni se to desilo ali od Leviski, ostalo na stranicama. Ja sam to cistila maramicama vlaznim i ocistilo se, ali tek nakon par puta. Pokusaj Dax-om ili mlijekom za tijelo, stavi na to da malo odstoji pa jako istrljati pamucnom krpicom
02.10.2011, 11:42
camm
1266
IZVORNA PORUKA: de_de
IZVORNA PORUKA: camm
Neka forumasica je pisala na temi o odrzavanju namjestaja od eko koze da fleke skida mjesavinom limuna i sode bikarbone, ja misli i da zatim namjestaj premaze vazelinom, pa eto pokusaj na malom komadicu namjestaja. Evo LINK pa procitaj detaljnije
Sa sodom i limunom nisam probala pokusacu, imala sam ja i prije namjestaj od eko koze i cistila sam razne fleke bez problema sa arfom i ostalim sredstvima sto god bih nasla na netu od savjeta...sa ovom mi se cini da nije tako hvala za link