Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pozdrav drage mame i buduce mame. Molim administratore da ne brisu temu jer koliko sam mogla da pregledam forum, o ovoj temi se pisalo, ali samo iskustva. Termin mi je 28. aprila i interesuje me da li kod nas u SARAJEVU (porodiliste Jezero) ima epiduralna anesttezija, da li se neka mama porodila sa epiduralnom i kakva su iskustva. Koliko se placa i kakva je procedura. Termin mi se blizi i ono sto sam do sad procitala o tome odnosno da li se koristi kod nas, nista nije konkretno. Unaprijed hvalaa
06.04.2013, 08:49
tratinčicaa
-787
Nisam čula da se na GAK-u primjenjuje epiduralna....
06.04.2013, 08:57
Emica_sa
1463
koristi,u dogovoru sa doktorom koji vodi trudnocu na jezeru
06.04.2013, 09:53
mamana
531
Pozdrav drage mame i buduce mame. Molim administratore da ne brisu temu jer koliko sam mogla da pregledam forum, o ovoj temi se pisalo, ali samo iskustva. Termin mi je 28. aprila i interesuje me da li kod nas u SARAJEVU (porodiliste Jezero) ima epiduralna anesttezija, da li se neka mama porodila sa epiduralnom i kakva su iskustva. Koliko se placa i kakva je procedura. Termin mi se blizi i ono sto sam do sad procitala o tome odnosno da li se koristi kod nas, nista nije konkretno. Unaprijed hvalaa
Moja sestra je drugo dijete rodila sa epiduralnom i sve super prošlo. Prvo se moraš dogovoriti sa svojim ginekologom, pa te on uputi na dogovor sa anesteziologom.
07.04.2013, 01:14
hElma
18
IZVORNA PORUKA: mamana
Moja sestra je drugo dijete rodila sa epiduralnom i sve super prošlo. Prvo se moraš dogovoriti sa svojim ginekologom, pa te on uputi na dogovor sa anesteziologom.
Hvala puno na odgovoru. Jos nesto, znas li slucajno koliko se to placa ( da li ima neki posebni cjenovnik) ili je i to dogovor sa doktorom-anesteziologom ? Narucena sam tek iduce sedmice doktoru pa bih zbog toga malo da se informisem
07.04.2013, 19:00
mamana
531
Ne placa se posebno, pokriveno je zdravstvenim.
07.04.2013, 19:42
hElma
18
IZVORNA PORUKA: mamana
Ne placa se posebno, pokriveno je zdravstvenim.
Hvala ti punooo na odgovoru
29.04.2013, 08:59
JAD26
27
draga ti kao prvo carski rez mora biti iz opravdanih razloga i dr ni u kom slucaju nece ugroziti yivot tvog djeteta ,neplaca se nista ako je opravdan a ako ti zelis samoincjtivno onda imas par doktora kojim das 100-300 km za carski i molis boga da te ne zeznu kao moju cimericu iz sobe ako sta treba jos pitaj kad te odrede na carski ti biras koju ces anesteziju ja sam uzela totalnu tako je ja zovem iz svojih razloga
26.09.2017, 21:43
Lili bili
1
Da li je neka buduca mamica trenutno tu.:-) :-) :-)