Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Zna li neko gdje u SA imaju kupiti dozatori za dječju hranu, mislim na posudice u koje se lijepo smjesti određena količina hrane za flašicu i kasnije se samo istrese radi brže pripreme?
Nisam to još vidjela kod nas u DM-u. Ma kupiš ba sterilne bočice (za urin) u apoteci. Taman u njih stane količina otprilike za 1 flašicu, jeftine su samo neka budu na zavrtanje.
Na Dobrinji u apoteci preko puta DM -a imaju aventovi dozatori za djeciju hranu.
01.10.2008, 17:04
mivica
223
Bila je u Turbo Limachu flasica sa nastavcima. To je ustvari velika flasica, s tim sto se sastoji iz vise dijelova, koji se zavrcu jedan na drugi i na kraju dodje ona duda. E pa u te donje dijelove naspes hrane, samo dosipas poslije vode i kako iskoristis jedan, odvrnes ga i odmah imas slijedeci, koji se nalazio ispod tog iskoristenog. Na njega sada stavis dudu i td. Nadam se da nisam bas previse zakomplikovala, sta cu ne znam kako drzgacije da objasnim
jeste to je ovaj spremnik na strani 3 i pravo je praktican a i nas je kupljen u Turbo limacu
02.10.2008, 13:07
Hannah
277
Hvala, žene! U DM u BiH nema dozatora za dječju hranu, pa ću pogledati ili te aventove ili u TL...
03.10.2008, 14:03
lekica
25
Ja sam te dozatore kupila u chiccu...Kupis termo bocu i u njoj dobijes dva dozatora za hranu mozes ih cuvati u toj termosici do 5 sati ...odrzat ce temperaturu.. a dozatore bez termosice imas o avetove..kupuju se u apoteci i deset komada kosta oko 35km...Ja sam ih uzela u apoteci u Mercatoru... btw-termosica kosta oko 50 km.. pa ti odluci
04.10.2008, 20:55
Hannah
277
Hvala svima na odgovorima, kupila sam neki aventov dozator koji izgleda kao kutijica s tri pregrade, sa poklopcem (i otvorom na poklopcu) koji rotira tako da se premješta s pregrade na pregradu. Te što ih dođe deset nisam vidjela a možda su i praktičniji.