Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Vec duze vrijeme vas citam ali sam se tek registrovala ....Interesuje me da li ima djevojaka sa diabetesom tip 1 trenutno na forumu.... Takodjer posto i sama imam diabetes vec godinama, a odlucili smo se da je vrijeme da postanemo i roditelji trebala mi i vas savjet za ginekologa.... Da li mi mozete preporuciti nekoga i da li vec ima neko sa diabetesom i kod kojeg ginekologa ide. Ja sam do sada isla kod Vernesa ali vec duze vrijeme nisam zadovoljna, a posto ce trudnoca biti visoko rizicna (zbog samog DM) treba mi novi ginekolog po mogucnosti neko ko je vec imao iskustva sa ovim tipom trudnica....
Unaprijed hvala
< Poruku je uredio malena27 RR -- 8.6.2011 15:25:13 >
14.06.2011, 07:54
ivanak
1767
noa prvo dobro došla. iskreno, ne znam puno o toj bolesti, pogotovo u toj kombinaciji. Prvo ginekologa pitaj kod kojeg ideš pta on misli o trudnoći u tvojem slučaju?! Pa ako vidiš da se lijepo odnosi prema tebi, mislim da nema potrebe mjenjati ga. Ako je potrebno, onda mjenjaj. tipa treba te voditi specijalist i tako. Nadam se da će ti biti sve kao treba. Pusa i pozdrav.