Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
zravo na svite nova sam na forum pa izvinite ako ima neka greska danas sam bio na kontrola sa beba pa ovako kad se rodio imao je krvarenje u glavi e jedna tacka krvi mu ostala kao damka e danas su ga snimali i rekli su da se pojavili CISTE e sad cela sam zbunjena molim vas da mi neko objasni slicno ili isto iskustvo dali moze da ima neki posledica ili tako nesto beba ima 2 meseca izvinite jos jednom
< Poruku je uredio Visnja RR -- 23.3.2010 20:26:50 >
23.03.2010, 20:27
Visnja RR
15102
dizem temu da bi se pomoglo savjetom... mada sam misljenja da potrazis savjet nekoliko doktora. Nadam se da ce sve to sto se bebici desava brzo proci i da ces uzivati s bebicom bez sekiracije...
23.03.2010, 21:03
acudesa
7725
Žena je jako zabrinuta, čini mi se makedonka...hajte žene, ako znate nešto napišite joj....ja ništa ne znem...mogu samo da kažem:
Želim tebi i bebi puno sreće, da to sve bude dobro
23.03.2010, 21:05
Hanady RR
18727
ja bih se kladila da je nak od naših forumašica na nekoj od tema o ovome pisala...čak mi se čini da ta forumašica živi u americi i da je dobila dosta savjeta. Nemogu sad da se sjetim na kojoj
23.03.2010, 21:07
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Hanady
ja bih se kladila da je nak od naših forumašica na nekoj od tema o ovome pisala...čak mi se čini da ta forumašica živi u americi i da je dobila dosta savjeta. Nemogu sad da se sjetim na kojoj
hajd probaj, baš mi je žao bebe...
23.03.2010, 21:09
Trnoruzica
478
Evo, ja sam nasla.. Nazalost, nista ne znam o tome Nadam se da ce se neko javiti
Izvinjavam se, jos ne mogu da se snadjem oko postavljanja kratica.. Ali, mislim da je ovo kod fetusa, a ne kod rodjene bebe
< Poruku je uredio Trnoruzica -- 23.3.2010 21:10:13 >
23.03.2010, 21:11
Hanady RR
18727
da to je to...samo ovo je bio slučaj sa nerođenom bebom...a ova je rođena...mada ima savjeta. Sretno