cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Cista u bebinoj glavi!!!

clock-img

23.03.2010, 19:27

clock-img

dadasamco

pencil-img

1

zravo na svite nova sam na forum pa izvinite ako ima neka greska
danas sam bio na kontrola sa beba pa ovako
kad se rodio imao je krvarenje u glavi e jedna tacka krvi mu ostala kao damka e danas su ga snimali i rekli su da se pojavili CISTE e sad cela sam zbunjena molim vas da mi neko objasni slicno ili isto iskustvo dali moze da ima neki posledica ili tako nesto
beba ima 2 meseca
izvinite jos jednom

< Poruku je uredio Visnja RR -- 23.3.2010 20:26:50 >

clock-img

23.03.2010, 20:27

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

dizem temu da bi se pomoglo savjetom...
mada sam misljenja da potrazis savjet nekoliko doktora.
Nadam se da ce sve to sto se bebici desava brzo proci i da ces uzivati s bebicom bez sekiracije...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

23.03.2010, 21:03

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Žena je jako zabrinuta, čini mi se makedonka...hajte žene, ako znate nešto napišite joj....ja ništa ne znem...mogu samo da kažem:

Želim tebi i bebi puno sreće, da to sve bude dobro

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

23.03.2010, 21:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja bih se kladila da je nak od naših forumašica na nekoj od tema o ovome pisala...čak mi se čini da ta forumašica živi u americi i da je dobila dosta savjeta. Nemogu sad da se sjetim na kojoj user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 21:07

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Hanady

ja bih se kladila da je nak od naših forumašica na nekoj od tema o ovome pisala...čak mi se čini da ta forumašica živi u americi i da je dobila dosta savjeta. Nemogu sad da se sjetim na kojoj user posted image

hajd probaj, baš mi je žao bebe...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

23.03.2010, 21:09

clock-img

Trnoruzica

pencil-img

478

Evo, ja sam nasla.. Nazalost, nista ne znam o tome user posted image user posted image Nadam se da ce se neko javiti user posted image

http://www.ringeraja.ba/forum/tm.asp?m=10744

Izvinjavam se, jos ne mogu da se snadjem oko postavljanja kratica.. Ali, mislim da je ovo kod fetusa, a ne kod rodjene bebe user posted image

< Poruku je uredio Trnoruzica -- 23.3.2010 21:10:13 >

clock-img

23.03.2010, 21:11

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

da to je to...samo ovo je bio slučaj sa nerođenom bebom...a ova je rođena...mada ima savjeta. Sretno 

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img