cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Bebi odjeća broj 50

clock-img

03.04.2008, 11:50

clock-img

kikijeva mama

pencil-img

8

Znam da ovo spada na temu nedonoščadi ali tamo ima tako malo posjeta pa sam mislila  da postavim pitanje ovdje.Prije par dana moja rodica je rodila malu hrabru curicu od 2 kg.Kako je to bio prijevremeni porod na se nije spremila a sad definitivno sama i nemože preuzeli smo na sebe da joj spremimo bar ono osnovno.Pošto su moji dječaci bili krupniji meni nisu trebali ti mali brojevi.Ako neka od vas zna gdje u Sarajevu ima za kupiti male robice molim da se javi...
Pozdrav od Kikijeve mame, Kikija i Tareta...

< Poruku je uredio Hanady RR -- 20.4.2010 3:15:01 >

clock-img

03.04.2008, 11:56

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

ja sam tako male bodiće i benkice vidjela u zari na dobrinji, a trebaš pogledati i u azel francu dobrinja, imali su, a ako ne nađe ništa ne preostaje joj ništa drugo nego da je povija u pamučne pelene

clock-img

03.04.2008, 11:59

clock-img

Ivona

pencil-img

931

Vidjela sam u FIS-u jako puno odjece br. 50 (body,benkice,kompletici...)
Znam da nije blizu,ali kontam uvijek se neko negdje vozika,pa mozda moze usput kupiti...user posted image user posted image

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

clock-img

03.04.2008, 12:29

clock-img

akica b

pencil-img

448

JA SAM VIDJELA U ROBOTU U HRASNOM NA DJECIJEM ODJELU..PA POKUSAJ MOZDA JE OSTAO KOJI KOMAD

Zadnji članci

article-img