Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Evo da otvorim 2009 posto smo Mi ljubomorne na mame 2008 jer imaju gdje da mahalaju a Mi nemamo..evo i nase "sobe"
< Poruku je uredio Hanady RR -- 23.7.2010 0:58:18 >
17.04.2009, 10:56
Nunichi
4125
Brza si...
17.04.2009, 10:57
Anoniman
uvijek
17.04.2009, 11:01
Anoniman
gdje ste sad zene 2009...mora da sve spavaju ..ona moja zvijer je zaspala...ovo zvijer mi je asocijacija na kavez za bebe vidim da s vremenom postanu zvjeri
17.04.2009, 11:04
Nunichi
4125
Eh ja cu poceti... Nasoj puslici ce mjesec dana u naredni petak. Fino dojimo,nemamo jos nikakav rezim svaki dan je drugacije,a i sa spavanjem je isto. Vec par dana nas muce grcici,pa se nosamo,ninamo,stavljamo tople obloge,radimo vjezbice,a ako nista od toga ne pomogne tu su espumisan kapi. Zadnja 3-4 dana sirom otvori okice i bukvalno svaki nas pokret prati,tako da u ono da bebe bas i ne vide ne vjerujem nista. E da ja vas ne ugusim u startu dosta od mene za sad... Odoh se spremiti pa trk po nove grudnjake,jer smo plaho "nabujali" pa nam sve ispada.
17.04.2009, 11:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Eh ja cu poceti... Nasoj puslici ce mjesec dana u naredni petak. Fino dojimo,nemamo jos nikakav rezim svaki dan je drugacije,a i sa spavanjem je isto. Vec par dana nas muce grcici,pa se nosamo,ninamo,stavljamo tople obloge,radimo vjezbice,a ako nista od toga ne pomogne tu su espumisan kapi. Zadnja 3-4 dana sirom otvori okice i bukvalno svaki nas pokret prati,tako da u ono da bebe bas i ne vide ne vjerujem nista. E da ja vas ne ugusim u startu dosta od mene za sad... Odoh se spremiti pa trk po nove grudnjake,jer smo plaho "nabujali" pa nam sve ispada.
a muzu drago
17.04.2009, 11:13
Nunichi
4125
Drago nego sta,al djaba kad im ne smije prici. Kad Zara doji sve joj govori "ostavi bona sta i taji".
17.04.2009, 11:16
Anoniman
hhahahaa, ja ne znam kako cu setati sa ovon pokretnom mljekarom, mislim nije velicina problem, taman je , ali imam one aventove silikonske skoljke, i one se u neko doba napune mlijekom, pa se desi da sve iscuri ako se pomjerim ruzno i eto belaja, sta ako to dozivim napolju, razmisljate li vi o tome
17.04.2009, 11:25
Nunichi
4125
A kakve su ti to skoljkice? Sto njih koristis? Ja uzimam one Nuk uloske i super su mi,mada i oni se znaju natopiti odjednom iz vedra neba. Nadam se da nece biti ispada u javnosti sa flekama...
17.04.2009, 11:34
Anoniman
pa one su super, imaju otvor za bradavice i ne lijepi se nista na njih, mislim zasticene su od dodira sa odjecom, a i strah me da uzimam te uloske upravo zbog tog natapanja, ma skontacu vec nesto, kad sam u kuci ove ispraznim i operem i rijesen problem
17.04.2009, 11:37
Anoniman
ej, drago mi je da sve dojimo, mojoj Ajni je danas 11 dana, i hB bas je nekako jaka, vec moram paziti gdje je ostavljam, mislim da se moze otkotrljati
17.04.2009, 11:40
Anoniman
dadada, kojoj opcini ti pripadas, pitam zbog patronaznih, kako si zadovoljna njima, meni dolazi neka sestra Munira iz Kumrovca, sva je energicna , svaki put nas probudi ujutro
17.04.2009, 11:52
ena23
2131
Jedva cekam da se pridruzim vasim raspravama i kazem nesto tipa "mi danas dojimo uredno... danas miki prdecka pored mene... grudi nabujale... ovo ono..." ali do toga ima jos dugoooo... (ma da mi vrjeme i sada prebrzo prolazi)
Sve vas pozdravljam gage moje i zelim vam najljepse dane sa vasim bebicama i pubim maje pisonje i pisujice...
17.04.2009, 11:58
Anoniman
hvala ti enice, i da nam se aBd pridruzis u augustu sretna
17.04.2009, 12:18
Anoniman
Evo mene opet...probudio mi se dzin ...ja pripadam isto kumrovcu a meni je dolazila Afrodita...fina pravo, mlada al' fina..ma joj suti i mene je znala probuditi
17.04.2009, 12:23
Anoniman
cuj afrodita, pa i ne bila fina , evo ja odoh koju pelenu prepeglati kad si ti kupala bebu prvi put, nama jos ne da, kaze da pupak jos malo zacijeli pa onda, jedva cekam da je pokiselim
17.04.2009, 12:46
Anoniman
tako smo i ja i muz reagovali...kaze on meni ma ne zove se afrodita to ti je garant o nekoj kremi pricala ..al' fakat se zove afrodita...fina je cura pravo
Mi smo naseg pokiselili tek kada mu je pupak otpao..nismo prije..jedino sto sam mu guzu nad lavaboom prala..a sada se kiselimo svaki dan..prvo se jadan sav ukocio, sad se vec polako opusta..mada me jucer za kosu uhvatio ja pocela plakati koliko me pocupao
17.04.2009, 12:52
Anoniman
neka neka, koga ce drugog nego svoju mamu
17.04.2009, 13:10
mudrost
183
tek sad ugledah ovu temu... super super... moramo i mi imati svoj kutak evo da i ja kazem nesto o svojoj bebari.. za par dana puni dva mjeseca,dojimo.. imamo malo problema jer nekad u pola dojenja krene da place i kad je podignem usuti..a znam da se nije najela,jer jede 5 min i to je to..i sve me tako zeza.. ali proci ce i to.. grcici su svakim danom sve rjedji,hB.. joj mamice drage sta mi se desilo neki dan..odem ti ja na predavanje i kad sam se vratila kuci vidim na odjeci veliki krug.. mlijeko iscurilo, a da ja nisam primjetila.. Bog zna koliko me osoba vidjelo tako tako se desilo i mojoj prijateljici kad je otisla u shopping..tek nakon nekog vremena,kad joj je mati rekla primjetila ma kome zive s ovim ali sve je to slatko.. nek mi iamo svoje bebace
17.04.2009, 13:25
kaktuscic
487
Jedva cekam da vam se "prikljucim" na ovoj temi!!! I nek ste je otvorile
17.04.2009, 13:27
Emina85
261
I ja jedva čekam da počnem sudjelovati u ovoj temi!!! Vala neka si je otvorila draga dadada!!
Uživajte u svojim bebicama, jer ja jedva čekam da svoju primim na ruke!!!
17.04.2009, 13:38
noaa
1662
mojoj Noi je jucer bilo mjesec dana,15 dana smo samo dojile i beba plakala ja mislila da su grcevi i nije 10 dana kakila.odvedemo je kod pedijatra kad tamo jadno djete gladno.pocele dohranu sad drugo djete pajki i ruca,slijedeci petak kontrola nadam se da cemo se nadebljati.
17.04.2009, 14:17
Nunichi
4125
Evo mene nazad,sa novim grudnjakom koji je skupio sve ovo sto prije nisam imala. Moja puslica fino spavala 2h dok me nije bilo...dusica moja.A ja sam se ponasala ko izluda,cijelo vrijeme gledala u mobitel i u zene sa kolicima. I samo zivkala svekrvu da vidim sta radi...Sta li moze raditi. Mada moram priznati godila mi je ova setnja sa mojom mamicom...samo je puslica falila. Jos koji dancic pa da i mi skupimo hrabrosti da idemo u javnost sa nasom kmekom. Eh eto...odoh sad,mora se nesto i pojesti. Pusa za sve bebare
17.04.2009, 14:23
Anoniman
jesi li ih spakovala...e nek' si
mom andreju je danas mali rodjendan...tacno 30 dana...joj kada se sjetim...vec sam ga rodila...sada sam lezala u sobi 142 i zivkala ljude na mob
17.04.2009, 14:27
Nunichi
4125
Jesam jesam...evo ih ko sa reklame. Nama je 24 dana u dobar cas...a ja sam prvo sa mm vristala od srece i zagledala u curetinu,brojala prstice i slicno. A kad je on otisao pocela jesti hamburger i zivkala svijet...i ko iz topa "ja se porodila maloprije,evo me jedem hamburger"...sva sretna poguzuja.