Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sad će "balkonska" sezona pa smo odlučili da promjenimo stolice. Sad su nam 4 plastične obične, 2 velike i 2 male. Htjeli bi nove ali je balkon pravo mali. Znate li gdje se ovih dana ima kupiti i kakve su cijene. Sto ne moramo mijenjati, možda ako nađemo neku povoljnu garnituru. Bitno je da nije prevelika a da opet bude za djecu i nas jer se oni uvijek šlepaju kad mm i ja pijemo kafu.
23.03.2010, 18:28
Anoniman
meni su ekstra stolice i klupe od kovanog gvozdja ...bila je super klupa u magmi home...a i drvene su mi super, puno bolje od plastike...ujedno ih mozes koristiti i u kuci kada zafali stolica...a ipak je to dugotrajno rjesenje
Ima i ona antikvarnica kada se krene prema aerodromu ...i tamo se moze naci pravo dobrih stolica i klupa
23.03.2010, 20:12
Husic10
364
Nemam pojma od cega su ove moje , ali su mi super...nije plastika ali snjeg padao citavu zimu po njima i nista...jos ko nove. hhehe slikam pa cu staviti.
24.03.2010, 12:02
mummy
251
Pa i hoću da izbacim plastiku, ali mislim da max 2 tako veće stolice stanu na balkon. Ne znam šta ću za djecu.
05.05.2010, 13:45
sanja25
6
evo i mene... mi smo narucili pletene stolice i sto i u nas je mali balkon u stanu a ujedno je i zatvoren pa se nadamo da ce biti super... vidjala sam ove stolice pletene i meni su prelijepe... caka sam nasla i malu stolicu za djecu preslatke su...
05.05.2010, 13:46
noaa
1662
IZVORNA PORUKA: sanja25
evo i mene... mi smo narucili pletene stolice i sto i u nas je mali balkon u stanu a ujedno je i zatvoren pa se nadamo da ce biti super... vidjala sam ove stolice pletene i meni su prelijepe... caka sam nasla i malu stolicu za djecu preslatke su...
jel moze slika i cijena velikih stolica.hvala
26.05.2010, 09:44
Amelaa RR
3309
Drage moje..ja sam evo u fazi kupovanja novog namjestaja za balkon..imamo komplet od pruca ali vec mu ima 5-6godina i nekako ...dao je sve od sebe. Eh sada bih ja nesto na fazon onih stolica u raznim kafeima...kao pletene od plasticnog pruca...ne znam..Znatel gdje se to ima kupiti?
Imaš ovakve stolice kao na drugoj slici u JYSK, to su nove trgovine koje su otvorene kod Wise na Stupu i kod Interexa na Koreji. Ponuda je komplet četiri stolice i sto 900,00 KM, sad vidje u katalogu, ali nema ovih bijelih jastuka.