Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Interesuje me da li je neko od vas koristio babyhaller. Naime neki dan nam je dr. rekla ili da dolazimo dva puta dnevno na inhalacije u Dom zdravlja ili da kupimo i mi smo ga kupili. Imali neko od vas iskustva jer mi juce jedna poznanica rece da utice na rad srca pa sam se pravo zabrinula. Ako neko zna bilo sta o stetnom ili pozitivnom djelovanju please javite jer sam bas u dilemi . Curica mi i dalje tesko dise a ja ne znam da li da ga koristim ili ne
13.12.2008, 19:33
lejlašh
698
Slobodno ga koristi, što se tiče stetnog djelovanja- ono se desi samo kod dugotrajnog korištenja- dakle u hroničnim stanjima koja traju mjesecima i godinama, a za ove akutne bronhitise ne brini
Neki ljudi ga redovno koriste za dijete, mada nema većih problema. S tim da u nj ne stavljaju lijek nego običnu fiziološku otopinu. Ne vjerujem da utiče na rad srca, osim ako se ne koristi neki lijek.
14.12.2008, 16:44
lamka
571
Hvala na odgovorima bas sam se bila zabrinula a nama je rekla pedijatrica da ga koristim oko 3 sedmice iako se vec sad osjeti poboljsanje u disanju. Još jednom Lejla i Hannah hvala na odgovorima