PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
16.01.2013. arminaa je rodila sina Iako smo svi cestitali, niko jos da otvori i zvanicno temu, pa evo meni je pripala cas_t Cestitam ti draga jos jednom < Poruku je uredio Full Moon -- 20.1.2013 18:17:32 >
Iskrene cestitke od srca, malenom djecaku zelim dug i sretan zivot uz njegove najmilije a mami sto brzi oporavak _____________________________Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema mog života smisao si moja bebo malena 02.03.2011. Emina Rijad nam stigao 11.10. 2012 .
cestitam od srca
čestitke sretnoj mamici a malom princu sretan i dug život želim od srca...
Cestitke Armina Bebari dug i sretan zivot sa svojim najmilijim _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
Cestitke Armina zelimo vam sve najbolje _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
Armini cestitke od srca a bebanu dug i sretan zivot
iskrene cestitke _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
cestitam _____________________________Hello, it's me...
Cestitam od srca, da budete zdravi i veseli oboje _____________________________Prvi put znam šta je sreca, osjecam je, vidim, mirišem. Cio svijet i cijela vasiona, nas troje. Nikog drugog osim nas nema. Duša duše moje 22.01.2013.
cestitamoooo _____________________________"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)
Čestitke da je beba ziva zdrava i napredna a mama i tata presrecni s njom kroz citav zivot :)
Cestitke od srca _____________________________Mamina djevojcica - 24. januar 2011 Mamin djecak - 07. decembar 2012
Iskrene cestitke na rodjenju sincica! Da vas sve prati ugodan i dug zivot! _____________________________Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
Cestitke,sve najbolje _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja