Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage dame, pomozimo! SAFA MUHAREMOVIC (1968.), majka dvoje djece, iznenada je oboljela i svakodnevno joj je potrebna velika doza krvi svih grupa osim B. Smjestena je u Kantolanu bolnicu Zenica. Molim sve Zenicane koji su u mogucnosti da HITNO odu u tamosnju transfuziju i daruju krv na ime pomenute pacijentice. Prijatelji iz drugih gradova takodje mogu dati krv, ali odlaskom u Zenicu. Za one iz Sarajeva kojima Zenica nije usput uskoro ce biti organiziran prijevoz. Javim detalje i termine. Za više informacija javite mi se u pp. Hvala.
Inače oboljela je blizak rod mojoj poznanici koja je pomagala i RR u medijskim potrebama...
Za ovo bi najbolje bilo kontaktirati Crveni kriz. Mozda nebi bilo na odmet i ove nase u ZE-DO kantonu
20.01.2016, 18:51
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: koka i po
Za ovo bi najbolje bilo kontaktirati Crveni kriz. Mozda nebi bilo na odmet i ove nase u ZE-DO kantonu
koliko sma ja nju skontala kontatirali su...ali njoj bolensici trebaju stalne potrebe krvi... toliko nema u zenici e sad u sarajevu da se organizira darivanje nešto ide komlicirano i skupo da se prevuče do tamo i tako
ovako imaju prevoz.. ja ne mogu davati krv već odavno nažalsot mm će ujutro ići sma svojim autom...
20.01.2016, 18:53
koka i po
7309
ma znam zato i kazem. kod nas postoje stalni dobrovoljni davaoci krvi. i na upit se odazivaju samo treba kontaktirati lokalni Crveni kriz. a ako joj stalno treba to se ne moze nadomiriti ovako individualno...nazalost
21.01.2016, 08:53
M kao Mama
5536
Ja zbog svoje terapije za vene na žalost vec dvije godine ne dajem krv, a do tada redovno sam davala, i zaista to nama ništa ne znači,m a nekome puno je. Za sve koje imaju nedoumicu tipa pa ja sam malokrvna i slično, slobodno dajte kr, prije svakog vađenja uradi se razgovor sa dr. pregled, probno vađenje u kojem se vidi stanje hematorkrita, ukoliko imate problem sa malokrvnošću, može se izvaditi pola doze, a iz jedne doze onda oni vade nekoliko segmenata, koji nekome možda život znači.
22.01.2016, 09:34
koka i po
7309
evo apel i na nasem loklanom portalu
vjerujem da ce se nas CK oglasiti