Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
[Sadržaj poruke je obrisan]
Cestitamoooooooooooooooooooooo _____________________________Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!
Kraljice :) Cesatitam
cestitam od srca i zelim sve najbolje roditeljima i seki _____________________________nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir mamine paše i najbolji drugovi veliki A 2009 mali A 2013
cestitam i ovdje, zelim vam sve najljepse
Čestitam i želim vam puno sreće i zdravlja u životu
Vilo, dusice, cestitammmmmmmmmmmmmmm, znas i sama kako si me obradovala
Cestitke _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
iskrene cestitke _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Cestitam. _____________________________“It takes a long time to make it simple.”
Iskrene cestitke
cestitam _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
Cestitke _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
Čestitam sve naljepse
Cestitam malenoj Katji puno zdravlja i srece,a mami brz oporavak
Od srca cestitamo mami na rodjenju jos jedne medene 'ceze i zelimo joj sve moguce najbolje u zivotu zajedno sa sekom i roditeljima! _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
I ovdje čestitam na prinovi..a bebici želim dug i sretan život _____________________________2011. 2016.
Sve najbolje _____________________________Hello, it's me...
Cestitam Vilo, pa ti rodila pravu djevojku! _____________________________sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.
čestitam nek je živa, zdrava i sretna puno godina _____________________________Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
Draga moja... Cestitam ti od srca puuuno zdravlja, srece i supjeha maloj princezi, a tebi naravno sto brzi oporavak _____________________________Mamina djevojcica - 24. januar 2011 Mamin djecak - 07. decembar 2012
cestitke dobro dosla malena princezo _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Iskrene cestitke od srca, mami sto brzi oporavak a princezi dug i sretan zivot _____________________________Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema mog života smisao si moja bebo malena 02.03.2011. Emina Rijad nam stigao 11.10. 2012 .
Cestitam,neka je ziva i zdrava,a mama da se brzo oporavi _____________________________Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja