Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
treba mi pomoć, ne znam šta je DPO obrazac (ne DP), a to su mi tražili u firmi bez ikakvih obješnjenja, nisam našla na forumu. a vezano je za moje trudničko iz 2006.god, retroaktivno?????
03.08.2009, 20:58
ElmaB
4568
DPO- Dopunsko porodiljsko odsustvo, to ti je jedna vrsta doznaka. Moras otici kod ljekara opce prakse i traziti to od njega!
hvala, a zar i nakon 3 godine, ne kontam, a doduše šta se kod nas može skontati
04.08.2009, 00:00
veeseelaa
20552
DPO obrazac draga moja ja sam skoro dostavila firmi svojoj, taj obrazac ti izdaje općina na kojoj stanuješ, odnosno od koje primaš porod.naknadu a radi se o obrascu iz kojeg je vidljivo da su ti uplatili doprinose na iznos koji ti isplaćuje općina (porodiljska naknada) Ja sam općini Novi grad, Služba za privredu i finansije uputila dopis putem faksa sa potražnjom izdavanja kopije DPO obrasca, taj dan su me zvali i već sutra sam podigla obrazac u pomenutoj službi Pozzz
04.08.2009, 00:10
acudesa
7725
e, da rekli su mi da idem u općinu, ok, nego sam na odmoru i ne hoda mi se nigdje, a nemam pojma o čemu se radi ali, i dalje ne kontam da im to do sada nije trebalo, ja na porodiljskom bila 2006. god kakogod, hvala ti puno,...