cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Škola za trudnice u Bihaću

clock-img

26.12.2011, 09:43

clock-img

lucky mami

pencil-img

16

Drage moje...dobila sam informaciju da je počela sa radom škola za trudnice u Bihaću, jel mi može neko reći kojim danima i u kojim terminima se održava škola i vježbe user posted image
Kuma mi je trudna i htjela bi da prisustvuje, ali nema info o ovome.
Ako neko nešto zna, neka samo šarne te info.
Hvala

clock-img

26.12.2011, 09:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

26.12.2011, 10:00

clock-img

Arina

pencil-img

574

IZVORNA PORUKA: lucky mami

Drage moje...dobila sam informaciju da je počela sa radom škola za trudnice u Bihaću, jel mi može neko reći kojim danima i u kojim terminima se održava škola i vježbe user posted image
Kuma mi je trudna i htjela bi da prisustvuje, ali nema info o ovome.
Ako neko nešto zna, neka samo šarne te info.
Hvala

cao.....skola je ponedjeljkom u 5 sati....ja bas danas idem prvi put da vidim kako je .....preporuke su seper..kazu da je zabavno....dosta posjeceno....

clock-img

26.12.2011, 14:54

clock-img

mimikimi

pencil-img

258

IZVORNA PORUKA: Iman83

Nedavno mi je moj ginekolog pričao o ovome...jedva čekam drugu trudnoću zbog ovoguser posted image

Elem, mogu ti provjeriti s prijateljicom koja je išla u školicu, pa ti javim.

a jel ti pricao(srce moje milo!!!) meni je jos dok sam trudna bila rekao da ce krajem godine poceti sa radom i evo izgleda bas da jest
iman hajmo se nas dvije udeverisat pa da zajedno posjecujemo skolicu bice nam zanimljivijeuser posted image user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

clock-img

26.12.2011, 21:19

clock-img

many

pencil-img

400

napokon i u nase, gradu,ajd pa bilo je i vrijeme....bas mi je drago

clock-img

26.12.2011, 21:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

26.12.2011, 21:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

26.12.2011, 21:57

clock-img

mimikimi

pencil-img

258

IZVORNA PORUKA: Iman83

Eh da nam još hoće pustiti muževe na porod...gdje bi nam kraj bio user posted image

aha user posted image user posted image user posted image
moj ziv iz sale ne bi izisao

*mamin zvrk* 13.03.2011

clock-img

27.12.2011, 10:22

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Baš me obradovala ova vijest user posted image
Nisam u ljepom nam Bihaću ali mi drago zbog naši trudilica da i one to imaju, bravo još jednom...user posted image

clock-img

28.12.2011, 17:00

clock-img

lucky mami

pencil-img

16

Superuser posted image ,
prenijela sam info, baš mi je drago da i u Bihaću mogu proći ovu vrstu treninga, edukacije i prepreme sve trudnice.
Lagano,lijeva,desna, udahni, izdahni user posted image .

clock-img

28.12.2011, 17:23

clock-img

Arina

pencil-img

574

Iman ...jesam iz naseg Bisca....a i u podacima se vidiuser posted image user posted image .....ja sam bilaprvi put u pon. i bilo je fino....to je sve jos u povojima...ali se nadam toplo da ce  sve biti i bolje i posjecenije...samo dok trudnice saznaju i dok to malo udje u praksu....inace je atmosfera predobra....opustena,ugodna...ma za 10user posted image user posted image user posted image ....svak bi trebao doci kad godmoze....samo se pozitiva moze ponijeti kuci....nasa draga babica Arifa je jedna od najtoplijoh osoba na svijetu....uz koju bi svaka zena rodila svake godine od milineuser posted image user posted image user posted image ......

clock-img

02.01.2012, 23:30

clock-img

Selma Kikoebu

pencil-img

7

Uh super, bas me obradova ova vijest, znaci ponedjeljkom u kantonalnoj bolnici.

Super user posted image

Zadnji članci

article-img