Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Narode jesu li vaša djeca išla u "Škola u prirodi" i gdje?
Naši idu u Neum, 28 maja ... 4 dana roditelji već rondaju zbog visokh cijena
13.04.2018, 15:01
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Narode jesu li vaša djeca išla u "Škola u prirodi" i gdje?
Naši idu u Neum, 28 maja ... 4 dana roditelji već rondaju zbog visokh cijena
Baš sinoć je učiteljica na roditeljskom pričala trebali bi u 4 već ići.. Mada os Hrasno idu u Hrvatsku 3'4 razred skupa Ja iskreno ne volim te prirode i škole ...Tako da najvjerovatnije neću ni A pustiti...Meni je to sve malo da bi 5 dana bilo bez roditelja .... Možda sam ludog razmišljanja ali osipam se od škole u prirodi
13.04.2018, 15:58
Visnja RR
15102
tako smo i A i ja mislile u 3.razredu pa promjenismo mišljenje.... i ti ćeš kod nas sva djeca idu...i baš se tome vesele...
zar se smije ići u HR? po Zakonu mora biti u BiH...al svako svoj zakon kroji
a ti u najgorem slučaju maskiraš se i zapucaš tamo gdje ti sin bude i virš iza drveta
MM i ja smo mislili skoknuti do Neuma tada na dva tri dana al opet i ne bih...da ne bude njoj došli roditelji a nikom drugom nisu.... doduše ne bi bili isti hotel
16.05.2018, 07:56
Visnja RR
15102
Mi smo u velikim pripremama za školu u prirodi Idemo u Neum 4 dana
djeci je mozak već u autobusu i Neumu..... pa nam je učenje otežano ....al su nevjerovatno ushićeni
13.09.2018, 09:52
Lulu_08
350
Podižem temu i nezz kako je propustih u svom katastrofalno neredovnom prisustvu hehehe.
Prošle godine u ovo vrijeme je L senior bila u školi u prirodi, bili su 4 dana na Brusnici, sva tri odjela tada 4og razreda.
To je bilo jedno WOW iskustvo, maksimalno su uživali, svašta naučili, saznali, super je proveli, poneki mini zaljubitis je nastao i et hehe.