Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja svoju princezu koja se rodila 11.09.2008 godine za sada dojim i namjeravam to raditi bar 6mjeseci, odnosno dok ne počenm raditi. Od prvog dana sam počela piti čaj za dojilje teekane koji u sebi sadrži i komorač i anis i kim i piše da podstiče proizvodnju mlijeka i olakšava probavu. Interesuje me kakva vi iskustva imate s tim čajevima, jer je meni za sada dobro, mlijeka imam, a i Žanica nema grčeve i puno prducka.
30.09.2008, 20:07
Lulu_
1444
ja sam taj caj pila otprilike dvije sedmice nakon poroda i da budem iskrena,naomih nije imala grceve ni tokom koristenja tog caja a ni kada sam pretala sa njim i nije ni uticao na laktaciju da sada kazem da sam imala strasno puno mljeka kada ga popijem...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
30.09.2008, 20:09
alanis
3
e drga, moja curica sada ima vec 2 godine, ali sam je dojila 10 punih mjeseci!Vjeruj mi isplati se!Samo pij sto vise tecnosti, mlijeka, sokova ( kvalitetnih) i jedi puno domacih supica sa svim povrcem.Ja sam izbjegavala grah, kupus i tesku hranu, radi bebine probave i nisam nikada imala nikakvih problema sa njom.A da ti ne spominjem cinjenicu da se u ove dvije godine nikada nije razbolila ili dobila temperaturu ( sve zahvaljujuci mojoj kvalitetnoj ishrani i dojenju.. pozdrav
30.09.2008, 20:10
stella
1360
Ja sam pila od Hipp za dojilje i zadovoljna sam.Imam samo rijeci hvale.Jos uvijek ponekad popijem kad osjetim da fali mlijeka.
30.09.2008, 20:14
alanis
3
zaboravih napisati da nikada nisam pila cajeve za dojilje, ali sam u kamilicu uvijek dodavala pomalo kima, tako da je beba stalno imala vjetrove
30.09.2008, 21:24
fanamatik
51
I ja sam cijelo vrijeme dojenja s prvom curicom pila Hippov čaj za dojilje, što i danas činim. Nikad nisam imala problema s nedostatkom mlijeka, niti su mi bebe imale nekih posebnih problema s grčevima. Ne znam da li je čaj za to zaslužan, ja ga pijem za svaki slučaj i preporučila bih ga i ostalima, ako ništa ukusan je
30.09.2008, 21:27
Romali
2753
Prvih dana nisam pila nikakve čajeve. Kad sam počela piti Hippov čaj za dojilje i Lino komorač, nastavila sam ih redovno 3 mjeseca. Sad ih popijem po potrebi. Meni su pravo pomogli protiv grčeva, posebno komorač pa ga svima preporučujem .
01.10.2008, 15:40
nesanica
522
Pila sam od Alnatura caj za dojilje. Ima kupiti u DM. Caj sam pila prvih 3-4 mjeseca i to po 5-6 solja dnevno, tako se i preporucuje. Poslije vise nisam stvarno mogla, jer mi se bilo ogadilo na caj. Popila bih po 1-2 solje dnevno, ali sam i to ubrzo prestala. A inace sam puno pila tekucine, najvise vode i supe svaki dan po 2 tanjira.
01.10.2008, 15:54
Anoniman
nisam pila caj-nevolim inace cajeve.pila sam malc-bezalkoholno pivo,pa od toga nadode mlijeko tako da mi je curilo-morala sam postavljati one jastucice da ne prolazi na majicu.bebaca je dojila 10 mj.pa sam opet ubrzo bila trudna,a mlijeko nije nestajalo citavu trudnocu i ta druga beba je isto dojila....
01.10.2008, 16:20
Okarica
1141
IZVORNA PORUKA: stella
Ja sam pila od Hipp za dojilje i zadovoljna sam.Imam samo rijeci hvale.Jos uvijek ponekad popijem kad osjetim da fali mlijeka.
I ja pijem Hipp-ov čaj za dojilje i mogu reći da je odličan. Pijem ga dva puta dnevno. Pijem i sok od jabuke.
01.10.2008, 22:29
moni
171
I ja pijem Hippov čaj za dojilje i čini mi se skroz ok. Tarik napreduje li napreduje. 5 mjeseci i 10 kg ima.
06.10.2008, 10:28
Amrino
2613
Pila sam i ja. Pila sam i hipov za dojilje (onaj u kesicama) ali i onaj instant za bebe- protiv grceva. Kupila sam onaj koji je za bebe od 2. mjeseca (ja mislim) i stavljala sam po kasiku i u sokove...Hamza je iskljucivo dojio prvih 6 mjeseci (jos uvijek doji) i nikada nije imao grceve.
07.09.2013, 12:42
Medoxba
7
Pročitah ovaj članak na stranici Iz moje kuhinje /www.izmojekuhinje.com/ pa da vidim slazete li se i imate li dodatnih savjeta i sugestija.
Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
03.08.2016, 11:38
asija077
1
Evo tek sam se registrovala i prvi put se javljam da i vama mamama kao sto sam ja sigurno muku mucila malo olaksam
Dok sam zivjela u Turskoj i dok sam dojila svoju malu curicu pila sam caj za dojilje od Aksu Vital brenda, odnosno od njihovog Shiffa Home. I bas neki dan odem u importanne centar torbu da kupim u Carpisi ( prijateljica mi prepoprucila), i vidim poslovnicu ROX, prvi put ulazim i imam sta da vidim.
Police kozmetike i hrane tog brenda
I bas da vidim imaju li caj jer mi prijateljica sada doji kada imaju Odmah sam joj kupila jer znam koliko me je peglala s tim u prvom porodu.
U sastavu se nalaze razlicite biljke koje doprinose produkciji mlijeka kod majki. Moja preporuka Caj za dojilje Shiffa Home svimm mamamaaa