Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ukocen vrat (voltaren da ili ne) 15.10.2008 13:34:43
Anoniman
Nije prvi put da mi se vrat ukocio...meni se to nazalost desava cesto ... jedino sto mi je prvi put da sam trudna i da mi se vrat ukocio. Obicno bi popila voltaren i imam okovratnik pa mi se smiri nakon dva /tri dana....E sad, smijem li u trudnoci popiti voltaren (rapid) premda sam u petom mjesecu ????? Please help!!!!
RE: ukocen vrat (voltaren da ili ne) 15.10.2008 13:43:33
Anoniman
voltaren nikako.... ja sam nasla na netu, da pijenje voltarena tokom trudnoce moze prouzrokovati deformitete ploda... a dr. mi rekao da smijem zato sve provjeri.... panadol, paracetamol da... al i to gledaj sto manje i ako bas bas moras
RE: ukocen vrat (voltaren da ili ne) 15.10.2008 13:54:37
Emina*
Voltaren ne dolazi u obzir... Pokusaj sa masazom kako ti je savjetovala hanabanana... Paracetamol u trudnoci da... Savjetuj se sa ginekologom, pa tek onda uzmi neku tabletu... Sretno.....
RE: ukocen vrat (voltaren da ili ne) 15.10.2008 19:24:54
suncan_dan
cao dadada, ja imam taj problem, da mi se ukoci/blokira vrat, pa da nemogu da se okrenem. ja isto imam tu ogrlicu. desavalo mi je se i u trudnoci. meni doktor nije dao voltaren, ni kad sam bila trudna nit kad sam dojila. on mi je dao jednu salbu koja je za reumu, pise na njoj, al nista strasno nesastoji, ima eukalyptus ulje i menthol, tako da to ispod te ogrlice grije, i toplo stavljat na vrat, sa ogrlicom spavat i poslje par dana opet otisla njeme da m to vrati na svoje. nazalost uvijek dolazi nazad
RE: ukocen vrat (voltaren da ili ne) 15.10.2008 19:32:53
beni29
Potpino se slazem nikada voltaren samo paracetamol jer sam sam imala male bolove u ledjima i imala sam pravo samo na paracetamol protiv bolova ovdje se kod nas to zove Doliprane
IZVORNA PORUKA: Emina*
Voltaren ne dolazi u obzir... Pokusaj sa masazom kako ti je savjetovala hanabanana... Paracetamol u trudnoci da... Savjetuj se sa ginekologom, pa tek onda uzmi neku tabletu... Sretno.....
RE: ukocen vrat (voltaren da ili ne) 17.10.2008 18:27:54
laracroft
Popij vitamin b,meni su ga savjetovali kod takvih stanja.Imas ovdje nasu forumasicu lejlush koja je magista farmacije,pa joj posalji pp i sigurna sam da ce ti pomoci.
RE: ukocen vrat (voltaren da ili ne) 17.10.2008 18:29:26
laracroft
Popij vitamin b,meni su ga savjetovali kod takvih stanja.Imas ovdje nasu forumasicu lejlush koja je magistra farmacije,pa joj posalji pp i sigurna sam da ce ti pomoci.