Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
odavno nista bolje i laganije nije napravljeno a u pravu svrhu. ne propustam nijedan show Goca je veceras bila strasna....jbt kako Kneza skida u originalu
Meni je Aleksa Jelić fenomenalan i uvijek čekam njegov nastup, a moja M. uvijek navija za Tamaru Dragičević. A za Kneza i Sneki sam se baš iznenadila, nisu mi bili nimalo simpatični prije ovog showa.
Moj favorit od početka je bio Aleksa jelić, dok je moja M. navijala za Saru i tamaru. Obje smo promijenile mišljenje u finalu kad smo vidjele Anin nastup. Malo je reći da je bila fantastična
Znači, prvo da pohvalim svetakmičare koju su bez imalo razmišljanja željeli biti dio ovog famoznog projekta, o krajnjem cilju, odnosno nagradama kako sedmičnim, tako i glavnoj, mislim šta kazati, samo da im Bog vrati dobrim,
E, sada o takmičarima, ja sam zaista pozitivno, ali ono baš iznenađena Anom kokić, nadam se daće nakon ovoga njena karijera krenuti u drugom pravcu zaista je zablistala kada sam gledala neke njene pjesmice, totalno mi se činila kao ono pjevačića tralala lalal lala pjesmica, međutim ovdje je pokazala haos, onda Šašić, Šašić me je oduševio, žao mi je što nije išao u finale, ma svi su zaista bili dobri, pogotovo kada se zna da su faktiči imali do 10 dana da se spreme zaista svaka ima čast, sa nestrpljenjem očekujem novu sezonu
aaaa nisam gledala finalnu emisiju...valjda ugrabim neku reprizu...
Moraš pogledati (imaš na YT) , baš je bila dobra. Ali Ana...ona je bila fenomenalna. A uopšte je nisam znala prije ovog show-a. Poslije je tražila na YT i onako bezze, ali je u TLZP baš, baš dobra.
a jesi li gledala Šašića kako imitira Sneki, zbači u orginalu, a Lulac mislim da se i on zapitao da li je bio on tamo ili Šašić, hahaha, a baška što im je žena ista hahahah, Šašićeva prva, je sad lukasova druga
a jesi li gledala Šašića kako imitira Sneki, zbači u orginalu, a Lulac mislim da se i on zapitao da li je bio on tamo ili Šašić, hahaha, a baška što im je žena ista hahahah, Šašićeva prva, je sad lukasova druga
ma njemu su to namjestili očito, ali je čovjek odradio vrhunski.
ma njemu su to namjestili očito, ali je čovjek odradio vrhunski.
ali me je Šašić oduševio sa imitacijom A.Lukasa.. Goca Tržan s AC/DC...
ali su mi presmjesni bili muskaci kad moraju stikle navuci hahahaha jedino me nervirala Sneki... što ja nju ne mogu ni u originalu ni kao kopiju
aaaa nisam gledala finalnu emisiju...valjda ugrabim neku reprizu...
odličano urađen projekat
također. još mi je jača pozadina iza cijele njihove priče...ma koma. meni je to najjača imitacija....da mi je onakav došao i pjevao ja bih platu stavila da je ono Aca Lukas