Ringeraja.ba je specijalizovani portal, namjenjen budućim roditeljima, trudnicama i roditeljima predškolske djece.
(c) 2002-2024 Danu media d.o.o. Sarajevo Sva prava zadržana
Pišem komentar: 'Lavice, koji broj, prvi probamo :)...' u albumu Obuca za djecake 24-25 (10.3.) | |
Pišem komentar: 'Probamo i ove :)...' u albumu Obuca za djecake 24-25 (10.3.) | |
Otvaram novu debatu RR chat Februar (1.2.) | |
Otvaram novu debatu Dvije djevojčice spašavaju orangutane - molimo za podršku (28.4.) | |
Korisnik ElmaB i ja smo postali prijatelji (18.4.) | |
Pišem komentar: 'Odustajemo...danas na BB kupili 7 pidžamica...imam...' u albumu bb april (4.4.) | |
Pišem komentar: 'Mogu li ja probati bebiju : )...' u albumu bb april (19.3.) | |
Otvaram novu debatu Danas kuhamo - mart 2015 : ) (1.3.) | |
Pišem komentar: 'Dobro, javim ti se na pp kad nabavim...hvala......' u albumu Handmade - my hobby (21.1.) | |
Korisnik koka i po i ja smo postali prijatelji (21.1.) | |
Pišem komentar: 'Znači mogla bi uraditi meni dvije ovakve u crno bi...' u albumu Handmade - my hobby (19.1.) | |
Pišem komentar: 'Kakav ide, koja vrsta, deblji ili tanji i ide li o...' u albumu Handmade - my hobby (19.1.) | |
Pišem komentar: 'Ako Medi odustane...ja bih......' u albumu BB 2015 (7.1.) | |
Pišem komentar: 'Ovo smo rezervisali na pp......' u albumu BB 2015 (7.1.) | |
Pišem komentar: 'Predivno...jako si talentovana...Radiš li i ovakve...' u albumu Handmade - my hobby (29.12.) | |
Korisnik Leva i ja smo postali prijatelji (9.12.) | |
Menjam svoje raspoloženje u veseo. (4.12.) | |
Korisnik Azure i ja smo postali prijatelji (29.11.) | |
Otvaram novu debatu ultrazvuk bebinih kukova (18.11.) | |
Prikaži sledećih 10 zapisa |