Ringeraja.ba je specijalizovani portal, namjenjen budućim roditeljima, trudnicama i roditeljima predškolske djece.
(c) 2002-2024 Danu media d.o.o. Sarajevo Sva prava zadržana
Pišem komentar: 'Imam stvari i donijecu ih na junski BB. ...' u albumu Djecaci proljece ljeto 86-92 (18.5.) | |
Pišem komentar: 'Draga ove odmah otišle :( ponesem sve ostale pa ...' u albumu Obuca za djecake 24-25 (14.3.) | |
Pišem komentar: 'ovo e broj 25 koliko se sjećam provjerim ti još je...' u albumu Obuca za djecake 24-25 (14.3.) | |
Pišem komentar: 'ovo e broj 25 koliko se sjećam provjerim ti još je...' u albumu Obuca za djecake 24-25 (14.3.) | |
Otvaram novi album Obuca za djecake 24-25 (9.3.) | |
Otvaram novi album Djecaci proljece ljeto 86-92 (27.2.) | |
Pišem komentar: 'u red da pogledam obje :)...' u albumu Svastara (16.10.) | |
Pišem komentar: 'meni ...' u albumu Svastara (16.10.) | |
Pišem komentar: 'u red i ja za ovo ili barem jednu s anitom da podi...' u albumu Djevojcice (21.9.) | |
Otvaram novi album Igračke (3.4.) | |
Pišem komentar: 'moze naravno, je li dolazis na BB da ponesem, jer ...' u albumu Igračke (3.4.) | |
Pišem komentar: 'ok...' u albumu Igračke (3.4.) | |
Pišem komentar: 'Meni...' u albumu stvarcice za bazaruse (2.4.) | |
Pišem komentar: 'Meni :)...' u albumu stvarcice za bazaruse (2.4.) | |
Otvaram novi album Putokaz (31.3.) | |
Pišem komentar: 'Ponesi mi da pogledam jel nam previse velika, njih...' u albumu Djecaci 3-6god. (24.3.) | |
Pišem komentar: 'Mogu li ja ovu okruglu kao cd player ako prethodne...' u albumu igracke uglavnom za djecu do 2 godine (15.3.) | |
Pišem komentar: 'meni :)...' u albumu igracke uglavnom za djecu do 2 godine (5.3.) | |
Pišem komentar: 'meni zirafa plavo auto i slon...' u albumu igracke uglavnom za djecu do 2 godine (5.3.) | |
Pišem komentar: 'sorry, vidim da je Miimy rezervisala plavo auto-fo...' u albumu igracke uglavnom za djecu do 2 godine (5.3.) | |
Prikaži sledećih 10 zapisa |